jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 8.4.2021

Nike Crater Impact – tyyli kohtaa kestävän kehityksen

Niken Move to Zero – matka kohti päästötöntä ja jätteetöntä tuotantoa jatkuu, kun brändi droppasi juuri Crater Impact -mallin.

Crater Impact on kenkämalli, jossa jäte on muutettu sneakereiksi. Sen valmistamiseen on käytetty vähintään 25 prosenttia kierrätettyjä materiaaleja. Ja lisäksi se on valmistettu käyttäen tehokkaampia prosesseja!

Haluatko ottaa osaa Move to Zero -matkaan ja tehdä oman osasi planeettamme suojelemiseksi? Siinä tapauksessa jatka lukemista.

Nike Move to Zero

Move to Zero

Urheilun tulevaisuuden turvaaminen tarkoittaa, että meidänkin täytyy tehdä oma osamme planeettamme suojelemiseksi! Nike ottaa osaa ilmastotoimiin heidän Move to Zero -hankkeen kautta, jonka tarkoituksena on suunnata kohti päästötöntä ja jätteetöntä tulevaisuutta.

Brändi on tehnyt joitain suuria muutoksia viime vuosien aikana sekä luonut sneaker-malleja ja asuja kestävän kehityksen ajatuksen pohjalta. Uusimmasta Crater Impact -mallista aina Air VaporMax 2020 -malliin, Nike muuttaa prosessejaan ja käyttää kierrätettyjä materiaaleja ollakseen ystävällisempi planeettaamme kohtaan.

Nike Crater Impact

Esittelyssä Crater Impact

Painonsa mukaan vähintään 25 prosenttia kierrätetyistä materiaaleista valmistettu Nike Crater Impact yhdistää tyylin kestävään kehitykseen. Sen valmistuksessa on hyödynnetty jätteitä niin huomaamattomasti, ettet edes huomaa sitä vain kenkää katsomalla!

Crater Impact -mallista julkaisiin eri värimalleja sekä miehille että naisille. Kengässä on sporttinen hengittävä verkkokankainen päällinen. Suorakulmaiset päällisen osat auttavat jätteen vähentämisessä, ja malli on viimeistelty kirjotulla Swoosh-logolla sekä topatulla, matalalla nilkalla.

“Käytimme ‘piileviä’ kierrätysmateriaaleja, joita katsomalla ei ole ilmeistä, että ne on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.” – Francesca Capone Jones, suunnittelupäällikkö

Alapuolella kenkämallissa on Crater-välipohja, johon on hyödynnetty leikkuujätettä. Siistiä, eikö? Kuten kenkämallin nimen Impact-sanakin sen kertoo, Crater Impact tekee vaikutuksen. Kengän välipohja on saanut vaikutteensa kalliosta, joka voisi muodostaa kraatterin. Pilkullinen, superkevyt välipohja takaa pehmeän ja mukavan askeleen.

Nike Crater Impact

Liity matkalle

Tee oma osasi planeettamme suojelemiseksi ja urheilun tulevaisuuden turvaamiseksi, ja valitse uusin Nike Crater Impact.

Pidätkö näkemästäsi? Shoppaa kengät Crater Impact -mallistosta nyt! Saatavilla sekä miesten että naisten kokoja. 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus