jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 12.4.2021

Kevään trendikkäimmät treenivaatteet

Etsitkö treenivaatteita kevään ja kesän treeneihin? Uusista treenivaatteista saat lisämotivaatiota sohvan pohjalta nousemiseen ja treenitkin sujuvat kevyemmin. 💪 Selvitimme JD:llä, millaiset ovat naisten tämän kevään trendikkäimmät treenivaatteet. Voit odottaa ainakin herkullisia värisävyjä, mätsääviä asukokonaisuuksia ja alusvaatteista tuttuja yksityiskohtia. Jos haluat kuulla lisää, jatka lukemista! 😏

Hempeät pastellivärit

Pastellivärit ovat varma kevään merkki, ja niitä löytyy myös treenivaatteista. Piristä treeniasuasi pastellivärisillä trikoilla, urheiluliiveillä tai treenipaidalla. Valittavanasi on esimerkiksi vaaleanpunaisen, violetin ja vaaleansinisen sävyjä.

PUMAn vaaleanpunainen kokonaisuus tuntuu päällä supermukavalta, sillä se on valmistettu saumattomasta evoKNIT-neuloksesta. Pink Soda Sportin pastellinvihreä kokonaisuus on keväinen valinta treeneihin. Urheiluliiveissä on takaa ristiin menevät olkaimet ja trikoissa korkealle nouseva vyötärö.

 

Alusvaatteiden inspiroimat yksityiskohdat

Kevään treenivaatteet ovat poimineet vaikutteita myös alusvaatteista. Korsettimaiset yläosat ja tikkaukset, ihoa vilauttavat aukko-yksityiskohdat ja erilaiset remmit ja nyörit koristavat niin urheiluliivejä, paitoja kuin treenitrikoitakin.

Niken violetti treeniasu on viimeistelty nyöritystä muistuttavilla yksityiskohdilla. Naiselliset yksityiskohdat antavat freesin päivityksen muuten pelkistetylle asulle. adidaksen musta body sopii esimerkiksi barre- tai tanssitreeneihin. Selän verkkokankainen osio viilentää treenatessa. Pue body sellaisenaan tai yhdistä alaosaan, kuten trikoisiin tai shortseihin.

 

Kuka sanoo, että urheiluliivien pitäisi olla tylsät? Niken urheiluliiveissä on alusvaatteista muistuttava, remmeillä viimeistelty muotoilu. Pink Soda Sportin vaaleanpunainen treeniasu on viimeistelty käärmeennahkakuosilla, joka saa päät kääntymään. Urheiluliiveissä on hieman korsettia muistuttava muotoilu.

 

Mätsää tyyli päästä varpaisiin

Valitse treeniasuusi yhteensopiva yläosa ja alaosa, ja trendikkään mätsäävä kokonaisuus on valmis. Helpoimmalla pääset, kun valitset tuotteet samasta mallistosta. Voit rakentaa mätsäävän asukokonaisuuden myös valitsemalla siihen vain yhden värisiä tuotteita.

Niken trikoissa ja topissa on trendikäs batiikkivärjätty kuosi. Väljän topin sivuissa on läpikuultavat verkkokankaiset osiot. adidaksen musta asukokonaisuus ei jää kanssatreenaajilta huomaamatta. Cropattu verryttelypaita ja trikoot on viimeistelty verkkokankaisilla osioilla ja valkoisilla kolmiraidoilla.

 

Pelkistetty minimalismi

Jos kaipaat treeneihin päälle jotain hillitympää, pukeudu tyylikkään yksinkertaisiin minimalistisiin urheiluvaatteisiin. Yksiväriset, pienillä brändäyksillä ja vähillä yksityiskohdilla viimeistellyt vaatteet pysyvät vaatekaapin suosikkeina vuosia.

Gym Kingin saumattomat trikoot ja lyhyellä vetoketjulla varustettu verryttelypaita luovat minimalistisen tumman kokonaisuuden. Niken tummansininen treenikokonaisuus on kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Slim fit -mallinen t-paita ja korkeavyötäröiset trikoot sopivat monenlaiseen treenaamiseen.

 

Tiukat pyöräilyshortsit

Pyöräilyshortsit sopivat myös treeneihin, kun valitset teknisestä materiaalista valmistetun version. Shortsit ovat loistava valinta etenkin intensiivisiin treeneihin tai jos et halua lahkeiden olevan tiellä. Yhdistä shortsit esimerkiksi toppiin, pitkähihaiseen verryttelypaitaan tai huppariin.

Jos haluat lisätä väriä treeniasuusi, valitse Pink Soda Sportin vaaleanpunaiset pyöräilyshortsit. Musta on puolestaan ajaton ja aina varma valinta. Under Armourin mustat pyöräilyshortsit on viimeistelty sivujen kiiltävillä osioilla.

 

Lisää treenivaatteita pääset shoppailemaan täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus