jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 25.2.2021

Juuri nyt: Nike Air VaporMax Evo

Suuren suosion viime vuonna saapuessaan saavuttanut Nike Air VaporMax Evo palaa uusissa tuoreissa värisävyissä. Malli saa inspiraatiota ei vain yhdeltä eikä kahdelta, vaan peräti seitsemältä Nike-klassikolta. Uutuussävyt Triple Black ja Wolf Grey / White saapuvat 4.3.2021. 

 All Things Air Max

Nike esitteli Air-teknologiansa ensimmäisen kerran vuonna 1978 – loppu on historiaa! Vuoteen 1987 mennessä Air-ilmatyynyt tuotiin näkyville. Kolmen vuosikymmenen aikana malli on kehittynyt kehittymistään, seuraten Niken tuoreimpia designeja. Eikä kehitys ei lopu vielä tähän… 

VaporMax Evo

Ei ole poikkeavaa, että Nike ammentaa inspiraatiota arkistojensa aarteista, mutta Air VaporMax Evo yhdistelee eri Air Max -mallien tyylejä sulavammin kuin koskaan ennen. Rakastitpa Air Max 90 -kenkien retrofiilistä tai VaporMax 2020 -mallin futuristista teknologiaa, et tule pettymään. Evo lainaa design-elementtejä seitsemältä Air Max -klassikolta ja antaa sinun kokea uuden kenkämallin huuman, joka juontaa juurensa Air Max -perheen historiaan ja innovaatioon.

VaporMax Evo yhdistelee elementtejä malleista 90, 93, 96, Air Max Plus, Tuned 99, Solas ja 180+, tuoden nostalgiaklassikoiden parhaat palat takaisin nykyhetkeen.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus