jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 26.2.2021

Anthony Joshua: King of the Airwaves

AJ King of the Airwaves on täällä! Luulitko, että AJ loistaa vain kehässä? Arvaa uudestaan! Tänä sunnuntaina, 28.2.2021, Anthony Joshua astuu DJ:n saappaisiin päiväksi ja ottaa haltuunsa JD:n radioaallot 4 tunnin ajan. 🙌

Joshua astuu olohuoneeseesi TikTokin kautta ja aloittaa setin JD:n omana vierailevana DJ:nä klo 15. Voit seurata live-lähetystä JD:n TikTok-kanavalla @jdofficial. 

Älä missaa AJ:n  biisivalintoja tai erikoisvieraita, joihin lukeutuvat esimerkiksi Headie One, Jeremy Lynch ja Unknown P. Otetaan tarkempi katsaus iltapäivän ohjelmaan…

Anthony Joshua

Mitä odottaa? 

Jos suunnitelmissasi oli viettää sunnuntai sohvalla, liity mukaan seuraamaan AJ King of the Airwaves -lähetystä! 

Päivän aikataulu näyttää tältä:

BBC1xtra, Ace (@djace) ja podcast-juontaja Henrie (@henrieviii) aloittavat lähetyksen.

AJ liittyy seuraan ja kertoo meille, miltä tuntuu olla DJ yhden päivän.

Oletko brittiläisen grime-tähden MC Ghettsin (@therealghetts) fani? Hän saapuu lähetykseen antamaan haastattelun ja esiintymään. Älä missaa ainutlaatuista show’ta!

Tämän jälkeen AJ pääsee puikkoihin. Ensimmäiseksi saamme kuulla AJ:n guilty pleasures -soittolistan! Mitä biisejä veikkaat löytyvän listalta?

AJ kehässä

Seuraavaksi lavalle astuvat toinen vieraamme ja F2 Freestyler, Jeremy Lynch (@jeremylynchofficial). Hän saa tehtävän soittaa nyrkkeilyhanskat käsissään. Helppoa, eikö?

Tämän jälkeen AJ astuu pääsee jakamaan toisen soittolistansa. Tarvitsetko treeni-inspoa? AJ auttaa ja paljastaa, minkä biisien tahtiin hän treenaa.

Biisikatsauksen jälkeen AJ toivottaa tervetulleeksi seuraavan vieraan, Munyan (@munyachawawa) pelaamaan hänen kanssaan erän Articulate-peliä!

Seuraavaksi AJ pelaa peliä ‘Guess the Ringtone’ – hänen täytyy arvata biisi nostalgisten soittoäänten perusteella.

Pelien jälkeen käynnistyy kolmas osa AJ Beats -sarjaa, jossa AJ paljastaa, mistä kappaleista ei saa tarpeekseen…

AJ King of the Airwaves

Sitten onkin seuraavan vieraan vuoro! Räppäri ja lauluntekijä Potter Payper (@potterpayperhimself) liittyy seuraamme ja esiintyy meille!

Kun esitys on ohi, AJ, Ace ja Henrie soittavat lisää ja luvassa on myös muuta.

Sitten on taas aika pelata. AJ pelaa peliä ’Who am I Game’ yrittäen arvata kyseessä olevan artistin parin vihjeen perusteella. Jos hän arvaa oikein, kuulemme kappaleen kyseiseltä artistilta.

Illan viimeisessä sessiossa AJ soittaa vielä muutaman hitin.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus