jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 15.7.2021

Nike Air Huarache palaa

Nyt se on virallista, Nike Air Huarache palaa osaksi Air-perhettä. Legendaarinen design on juuri saapunut JD:lle kuumempana kuin koskaan ennen…

Ensimmäisen kerran päivänvalon vuonna 1991 nähneenä, Huarache palaa juhlimaan 30-vuotispäiväänsä valikoimassa värisävyjä naisten ja lasten ko’oissa. 

Nike Air Huarache

Pinnalla vuodesta -91

Air Huarache sai alkunsa kolme vuosikymmentä sitten. Niken legenda Tinker Hatfield oli juuri suunnitellut mallin Air Max 90 ja halusi tuoda markkinoille jotain uutta. Hän ei piitannut säännöistä vaan loi uhmakkaan, anteeksipyytelemättömän kenkämallin, joka määritteli kokonaan uudestaan miltä mukavan sneakerin kuuluu näyttää. Kapinallinen Huarache sai nimensä Amerikan intiaanien sandaalin mukaan. 

Huarache kengät

Oletko halannut jalkaasi tänään?

Kun malli saapui markkinoille sitä säesti kysymys “oletko halannut jalkaasi tänään?”. Puoliksi sukka, puoliksi suorituskykyinen juoksukenkä, Huarache kirjaimellisesti halaa jalkaa taaten mukavuuden, jalkaan kuin jalkaan mukautuen. Huarache suunniteltiin juoksukengäksi, mutta siitä tuli nopeasti lifestyle-ikoni, jota nähtiin katukuvassa sneaker-fanien ja lavoilla suurien nimien jaloissa.

Klassikko palaa säilyttäen alkuperäisen ulkoasunsa. Minimalistinen päällinen yhdistelee nahkaa ja neopreeninomaista kangasta. Malli säilyttää ikonisen kantatuen, josta se tunnetaan parhaiten. Brändäykset viimeistelevät ysärivivahteella varustetun kokonaisuuden. Changing the game has never looked so easy…

Nike sneakerit

Coppaa Air Huarache -pari

Tee Huarache-parista tyylisi uusi kulmakivi? Coppaa ikoninen kenkä ja tuo mukavuus anteeksipyytelemättä aivan uudelle tasolle! Tutustu mallistoon täällä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus