jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 16.7.2021

JD Summer Edition: Mitä tehdä kesällä

On JD Summer Edition -blogipostaussarjan kolmannen ja viimeisen osan aika. Blogisarjan ensimmäisessä osassa kerroimme kesän kuumimmista trendeistä, ja toisessa osassa heittäydyimme rantatunnelmaan ja esittelimme kesän 2021 rantatyylit. Etkö lukenut blogisarjan aiempia osia? Ei hätää, voit lukea kesätrendeistä täältä ja rantatyyleistä täältä.

Jos tyyliasiat ovat jo kunnossa tai jos haaveilet upeasta, aktiviteettien (mielellään Instagram-kelpoisten) täyttämästä ikimuistoisesta kesästä, tämä sarjan viimeinen postaus on sinua varten! Tällä kertaa jaamme sinulle parhaat vinkit kesäpäivien ja -öiden viettämiseen – näiden avulla teet kesästäsi mieleenpainuvan, vaikka sinulla ei olisikaan täydellistä lomaa varattuna tai sää ei suosisi kuuman rantapäivän viettämistä.

Me rakastamme esimerkiksi uusien kirjojen tuoksua, puistossa makoilua, ystävien ja tuttavien tapaamista herkullisen brunssin äärellä ja luontoa. Kuulostavatko nämä sinustakin hyvältä? Jatka siinä tapauksessa lukemista!

Kesäaktiviteetteihin sopiva asuOta kaikki ilo irti kesäpäivistä ja -öistä uusissa kesävaatteissa. Tutustu JD:n kesämallistoon täällä.

Suuntaa poimimaan mansikoita

Mansikkakausi on täällä! Mansikoita poimitaan maaseudulla aina kesäkuusta elokuuhun saakka, säästä ja kauden kestosta riippuen. Löytyykö sinunkin kotisi lähistöltä mansikkapelto? Kutsu perhe tai bestiksesi mukaan viettämään mukava päivä pellolla mansikoita haistellen ja maistellen. Mikä parasta, mansikkapelto toimii kauniina taustana, kun ikuistat kesäasusi Instagramiin.

Yhdistä ystävän tapaaminen herkulliseen brunssiin

Käykö sinullekin usein niin, että törmäät tuttuun kaupungilla ja suunnittelette tapaavanne ajan kanssa, mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu? Vaikka juttelisit kyseisen ystävän kanssa mielelläsi pidempäänkin, etenkin kun ette ole nähneet pitkään aikaan. Jos sinunkin mielestäsi ystävän tapaaminen aamupäivällä aamupalan ääressä olisi täydellinen tilaisuus kuulumisten vaihtamiseen, mikset suuntaisi ystävän tai useamman kanssa brunssille? Varaa pöytä lempiravintolastasi tai testaa Instagramista bongaamasi uusi paikka, ja nauti ystäväsi seurasta ja hyvästä ruuasta minä tahansa kesäisenä aamuna!

Töitä ja jääkahvia

Tiedetään, tiedetään. Kaikki me emme ole kesälomalla, vaan istumme ehkä edelleen etätöissä tai opiskelemassa tietokoneen ääressä, dediksien ja virtuaalitapaamisten parissa. Mutta vaikka et pystyisikään vain katsomaan Netflixiä tai makaamaan koko päivää rannalla, meillä on silti sinulle vaihtoehto: töiden teko chillaten! Nappaa läppärisi reppuun ja suuntaa paikalliseen (hiljaiseen) lempikahvilaasi. Siellä voit töitä tehdessäsi nauttia herkullisesta ja virkistävästä jääkahvista (tai kahdesta) rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Työpäivä sujuu taatusti leppoisammin!

Mitä tehdä kesällä: poimi mansikoitaTarvitsetko asun, joka sopii rentoihin päiviin mansikkapellolla tai aamubrunssilla? Löydät inspiraatiota kesän asuihin mekko-valikoimastamme.

Kesä ja piknik? Miksipä ei?

Kesä kutsuu viettämään aikaa ulkona. Ota kaikki ilo irti kesästä ja suuntaa piknikille vaikka koko päiväksi. Pakkaa viltti mukaan ja täytä piknikkori suosikkiherkuillasi, olipa se sitten jotain kotitekoista, juuri poimittuja mansikoita tai valmiiksi paloiteltuja hedelmiä ruokakaupasta. Suuntaa korin kanssa esimerkiksi vihreään metsään tai puistoon, rannalle tuulenvireeseen tai vain omalle takapihalle.

Ps. Muista pakata mukaan herkullisia juomia, aurinkovoide ja bucket-hattu. Ja jos haluat nauttia laatuajasta itsesi kanssa, nappaa matkaan myös hyvä kirja tai podcast kuunneltavaksi.

Kesä ulkoilmassa

Kesällä ei malta istua vain sisällä, joten suuntaa ulos. Siellä voit esimerkiksi harrastaa jotain sinua kiinnostavaa urheilulajia, olipa se sitten tennis, sulkapallo, padel, melonta, suppaus tai joku muu. Voit myös mennä luontoon patikoimaan, ja jopa telttailla tai kalastaa. Ehkä sinulla on serkku, täti tai ystävällinen naapuri, joka voi lainata sinulle telttaa tai onkea, joka muuten lojuisi vain varaston perällä?

Aloita uusi harrastus

Onko sinussa luova puoli, jota et ole päästänyt valloilleen? Oletko unohtanut nuorempana taitamasi taidon tai lapsuuden unelma-ammattisi? Jos sinulla on kesällä paljon aikaa käytettävissä, aloita uusi harrastus tai ota vanha taitosi uudelleen haltuun.

Kesä on hyvä aika esimerkiksi urheiluharrastuksille. Haluatko tutustua kokonaan uuteen urheilulajiin? Vai haluatko vihdoinkin aloittaa säännöllisen juoksemisen? Voit tutustua myös esimerkiksi joogan saloihin.

Voit myös heittäytyä luovaksi, ja opetella vaikka ompelemaan, virkkaamaan, maalaamaan, piirtämään tai valokuvaamaan. Ehkä haluaisit tutustua batiikkivärjäykseen tai oppia kuvaamaan sneakerisi? Minkä tahansa harrastuksen haluaisitkin aloittaa, voit lähteä liikkeelle esimerkiksi etsimällä tietoa verkosta ja katsomalla videoita ja vinkkejä YouTubesta. Ja kuka tietää, ehkä sinusta tuleekin myöhemmin esimerkiksi ammattikuvaaja tai skeittaaja, kun annat uudelle harrastukselle ja itsellesi mahdollisuuden.

Kesän aktiviteetti skeittaaminen

Vasemman puoleisessa kuvassa @adamagouda, kuvan on ottanut @kennyjonson. Oletko huomannut, että JD:ltä shoppailet nyt myös Tony Hawk Signature Series -skeittilautoja? Tutustu valikoimaan täällä. Mätsää myös tyylisi ulkoiluun sopivilla katu-uskottavilla vaatteilla, joita löydät täältä.

Lue kirjoja, ja lue niitä paljon

Kesällä on toivottavasti enemmän vapaa-aikaa, joten voit palata vanhan kirjalistasi pariin, tai ehkä tehdä täysin uuden listan kirjoista, joita haluat kesän aikana lukea. Voit tutustua johonkin uuteen genreen tai vain vihdoinkin lukea kaikki ne kirjat, jotka olet ostanut jo kuukausia sitten, mutta joiden lukemiseen sinulla ei ole ollut aiemmin aikaa. Nauti hyvän kirjan lukemisesta aurinkoisessa puistossa, parvekkeella tai kotisohvalla.

Voimme suositella ainakin näitä betsellereitä ja muita mielenkiintoisia kirjoja: 1. Alkemisti, 2. Ajattele oikein – menesty, 3. Kotiinpalaajat, 4. Salaisuus, 5. Suon villi laulu, 6. Uusi maa, 7. Hohto, 8. Maanalainen rautatie, 9. Shoe Dog – Niken perustajan muistelmat, 10. Norwegian Wood.

2021 – melkein ohi

Oletko saanut tästä vuodesta jo kaiken irti, mitä halusitkin? Vai onko sinulla suunnitelmia vielä syksylle? Ehkä olet päässyt juuri läpi viimeisten tenttien tai haluat muutoksen uraasi – tai ehkä haaveilet useammastakin asiasta, kuten vaikka koulutuksesta, vaatekaappisi päivittämisestä tai rahankäyttösi kehittämisestä. Jos sinulla ei ole käytännön suunnitelmaa, kuinka pääsisit kohti unelmiasi, on kesällä hyvää aikaa miettiä asiaa.

Ota kahvikuppi käteen ja istu alas miettimään, mitä kaikkea haluaisit tulevaisuudessa saavuttaa. Kirjoita ajatuksesi, tavoitteesi ja pohdintasi ylös muistikirjaan (tai paperille tai tietokoneelle). Voit esimerkiksi miettiä välitavoitteet jokaiselle viikolle tai kuukaudelle – niiden avulla pääset päämäärääsi. Tai jos visuaalisuus on juttusi, voit luoda tunnelmataulun kuvista ja muistilapuista, joihin olet kirjoittanut lempilainauksiasi. Seinälle ripustettu taulu muistuttaa sinua unelmistasi ja tavoitteistasi.

We believe in you. You got this. ✨

Mitä tehdä kesällä: lue kirjojaHaluatko rennon asun rentoon päivään? We got you. Tsekkaa täältä loungewear-mallistomme. Näissä vaatteissa näytät hyvältä myös relatessasi!

Tee tilaa uudelle siivoamalla ✨

Meillä kaikilla lojuu turhaa tavaraa ja roskia siellä sun täällä kodissa, ja joillain ehkä enemmänkin. Kodista huolehtiminen voi tuntua toisinaan stressaavalta, mutta siivoamisesta voi tehdä myös hauskaa.

Etsi siivoamiseen sopiva soittolista ja ota katsaus tavaroihin, jotka täyttävät kotisi. Kysy itseltäsi tavaroiden kohdalla, käytätkö niitä oikeasti vai ovatko ne vain viemässä arvokasta tilaasi. Vuodenaikojen vaihtuessa on hyvä aika siivota myös vaatekaappi ja kaikki unohdetut laatikot ja tehdä tilaa uudelle. Voit lajitella pois heitettävät tavarat eri laatikoihin sen mukaan, haluatko heittää ne roskiin, myydä vai lahjoittaa eteenpäin.

Meidän mielestä huoneiden siivoaminen on yhdenlainen tapa pitää huolta itsestään. Ja itsestään huolehtiminen on tärkeää.

Jos haluat päivittää vaatekaappiasi kesän uutuustuotteilla, voit lukea lisää kesän trendeistä täältä. Jos olet valmis shoppailemaan ja freesaamaan sekä vaatekaappiasi että ulkonäköäsi, klikkaa tästä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus