jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 15.11.2019

Uutta JD:llä: Levi’s for Ladies

Drop everything – Levi’s is here! Mallisto naisille on juuri ländännyt JD:lle. Farkkujen luojana tunnetun  brändin ikoninen design on ollut osa katukuvaa jo yli 150 vuoden ajan. 

Miten maailman ensimmäisten farkkujen tarina alkoi? Jatka lukemista ja tsekkaa uutuusmallisto…

 

Levi’s sai alkunsa San Franciscossa

Tuotemerkki syntyi vuonna 1853, kun sen luoja Levi Strauss muutti Amerikkaan ja päätti perustaa sekatavarakaupan San Franciscoon. 

Kalifornian kultakuumeen ollessa huipussaan Levi totesi, että maailma tarvitsi housumallin, joka ei ainoastaan kestäisi käytössä vaan näyttäisi myös hyvältä. Hän näki tilaisuutensa tulleen, ja yhdessä räätäli Jacob Davidin kanssa loi jotain, joka muuttaisi muodin suunnan – maailman ensimmäiset farkut. IKONISTA. 👖

Tänä päivänä Levi’s nauttii suurempaa suosiota kuin koskaan aiemmin. Vaikka farkkujen suosiolle ei näy loppua, Tuotemerkki on lisännyt tuotevalikoimaansa t-paitoja, collegepaitoja ja monia muita must-have-vaatekappaleita.   

Laatua ja tyyliä naisille  

Aina siisti ja klassinen Levi’s tuo mallistollaan luksusta arkeen. Loihdi ikoninen tyyli logolla varustetulla t-paidalla tai lisää väriä lookiisi keltaisella hupparilla.   

Vain JD:ltä saatavilla rennoilla t-paidoilla, mukavaakin mukavammilla huppareilla ja muilla ikonisilla vaatekappaleilla ja asusteilla luot katseenkestävän Levi’s-tyylin, jota jokainen mimmi tarvitsee elämäänsä.

Tsekkaa mallisto kokonaisuudessaan täältä!

What about guys? Miesten mallisto ländäsi JD:lle aiemmin tänä vuonna.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus