jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 18.7.2019

Levi’s on ländännyt JD:lle

Ikonista tyyliä jo yli 150 vuoden ajan tarjonnut Levi’s on juuri saapunut JD:lle, joten oletko valmis viemään lookisi uudelle tasolle?

Farkkujen OG-brändinä aloittanut Levi’s tarjoaa modernin päivityksen muotokieleensä: luvassa on uusia linjoja ja värejä, mutta sama taattu Levi’s-tyyli.

Nyt kun viimeisimmät Levi’s-uutuudet ovat saatavilla täältä, haluamme helpottaa valintojesi tekemistä kertomalla kaiken, mitä sinun täytyy tietää brändistä, ja tuomalla esiin brändin kokoelman freeseimmät kohokohdat.

Levi’s-laatua alusta lähtien

Ikoninen brändi aloitti toimintansa vuonna 1853, jolloin sen perustaja Levi Strauss muutti Yhdysvaltoihin ja perusti sekatavarakaupan San Franciscoon.

Kalifornian kultakuumeen ollessa vilkkaimmillaan, Levi hoksasi uutterien ihmisten tarvitsevan vaatteita, jotka kestävät käyttöä JA näyttävät hyvältä.

Yhdessä räätäli Jacob Davidin kanssa Levi loi jotain, joka muuttaisi pelin kulun! Maailman ihkaensimmäiset farkut saivat alkunsa, kun parivaljakko keksi yhdistää kupariniitit kestävän denimin kanssa.

Aina siitä lähtien, kun farkut tulivat mukaan kuvioihin, Levi’s on jatkanut kasvuaan ja kehittymistään. Brändin tavoitteena on antaa jokaiselle mahdollisuus ilmaista itseään ja tehdä juuri omanlaisensa statement!

 

Viimeisimmät tyylit

Levi’s on dropannut kaiken mitä tarvitset viedäksesi tyylisi uudelle levelille.

Etkö tiedä mistä aloittaisit? Mikset lähtisi liikkeelle Levi’s-originaaleista – eli denimistä!

 
Tee statement farkkutakilla, joka pitää huolen siitä, että tyylisi pysyy kuosissa aina siitä hetkestä lähtien, kun puet sen ensi kertaa päällesi. Siinä missä napit varmistavat täydellisen istuvuuden, käytännöllisten rinta- ja sivutaskujen ansiosta kaikki tarvittava pysyy mukanasi. Kokonaisuuden viimeistelee kaulus, jonka voit myös nostaa pystyyn. Miten voisit olla coppaamatta tätä klassikkoa?

 
Eikö farkku ole juttusi? Ei huolta! Levi’s tarjoaa laajan valikoiman lookeja jokaiseen makuun. Tyylisi saa katuvalmiin loppusilauksen katseita kääntävän logohupparin avulla. Chillaamiseen täydellisesti sopiva pehmeä puuvilla saa kaverikseen voimakkaan värikontrastin – rinnan ja hihojen moniväriset brändäykset vetävät takuuvarmasti katseita puoleensa.

 
Mikäli et halua lähteä liikkeelle hupparissa, voit silti ownata kadut omalla ainutlaatuisella tyylilläsi – tässä apuna toimii juuri sinulle sopiva Levi’s -t-paita. Halusitpa sitten monivärisen, kontrastien värittämän mallin tai maastokuvioisen tyylin, nämä lyhythihaiset, pyöreällä kaula-aukolla varustetut klassiset t-paidat tarjoavat vaihtoehtoja joka lähtöön.

Haluatko lisätä vaatekaappiisi Levi’s-särmää? Tsekkaa koko miesten Levi’s-valikoima ja valmistaudu upgreidaamaan vapaa-ajan lookisi.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus