jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 22.7.2020

Klassikko uudella twistillä: Converse Run Star Hike

Chunky-sneakerit ovat edelleen in! Jos etsit uusia paksupohjaisia sneakereitä, tsekkaa Conversen droppaamat uutuudet.

Viimevuotinen yhteistyö JW Andersonin kanssa oli hitti, joten Converse droppasi uusia värimalleja Run Star Hike -sneakeristä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa matalavartinen malli!

Run Star Hike on suunniteltu erottumaan joukosta. Kenkämalli on saanut vaikutteensa luovilta ihmisiltä, jotka sekoittelevat, muokkaavat ja ajattelevat asioita uudelleen. Haluatko tietää lisää? Jatka lukemista.

Converse Run Star Hike

Syntyjään rohkea kenkämalli

Run Star Hike -sneakerissä klassinen Chuck Taylor -malli on luotu uudelleen päivitettynä ja näyttävämpänä versiona. Vaelluskengistä inspiraationsa saanut design on sekoitus klassisen Chuck Taylor 70 -mallin päällisestä ja Run Star -mallin pohjasta.

Kengän yläpuolella, aivan kuten Chuck Taylor -mallissakin, on tuttu kontrastivärisillä ompelilla varustettu tekstiilipäällinen sekä Conversen klassinen varpaita suojaava kuminen etuosa. Kengän alapuoli on kuitenkin se, mikä kääntää katseita. Sneakerit on asetettu muotoilulle platform-välipohjalle, joka takaa mukavan ja pehmeä askeleen. Pohjan kaksisävyiset, telaketjumaiset osiot ovat huomiota herättävät ja muistuttavat vaelluskengistä.

Converse Run Star Hike on viimeistelty sisemmän sivulaidan ikonisella All Star -leimalla sekä kannan tähtikuviolla.

Run Star Hike

Shoppaa Converse Run Star Hike

Pidätkö näkemästäsi? Tsekkaa juuri dropannut Run Star Hike -mallisto nyt. Mukana sekä pitkä- että matalavartisia malleja.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus