jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 25.1.2019

JD:n kovimmat treenibiisit

Me JD:llä vietämme fitness-henkistä alkuvuotta, emmekä varmasti ole ainoita. Salit täyttyvät taas innokkaista treenaajista loppuvuoden tauon jälkeen. Suurinta osaa salilla kävijöistä yhdistää treenaamisen lisäksi musiikki – omaan makuun sopivat treenibiisit ovat usein oleellinen osa onnistunutta treeniä.

Siksi innostuimme kysymään seuraajiltamme Instagram-kilpailun yhteydessä, mitkä kappaleet motivoivat treenin aikana. Saimme vastauksia laidasta laitaan, iskelmästä suomipopin kautta metalliin. Kovia nimiä olivat muun muassa AC/DC, Disturbed, Skandaali, Cheek, Eino ja Aapeli sekä Antti Tuisku, vaikka kaikkien yksittäisiä kappaleita ei yltänytkään kymmenen parhaan joukkoon.

treenibiisit motivoineet nyrkkeilyyn ja painonnostoon

Inspiraatiota salille – top 10 -treenibiisit

Vaikka kaikki eivät treenaakaan musiikin tahtiin, saimme paljon vastauksia, joista kokosimme alla olevan JD Fam top 10 -listan, josta saatat saada inspiraatiota, kun etsit uutta treenimusiikkia salille.

  1. Tiësto – Boom
  2. Panic! at the Disco – High Hopes
  3. Cardi B & J Balvin – I Like It
  4. DJ Snake – Taki Taki
  5. Travis Scott – Sicko Mode ft. Drake
  6. Uniikki – Tikis
  7. Cardi B – Money
  8. Britney Spears – Work B**ch
  9. AC/DC – Thunderstruck
  10. Dua Lipa & BLACKPINK – Kiss and Make Up

Voiton vei Tiëston Boom, vaikka ero Panic! At the Discon High Hopesiin ei ollut suuri. Ikivihreistä vain AC/DC:n Thunderstruck on pitänyt pintansa ja selviytyi kymmenen parhaan joukkoon. Cardi B puolestaan on ainoa, joka päätyi listalle kahteen kertaan.treenibiisit motivoivat punnertamaan

Parhaat treenibiisit ovat nopeatempoisia

Joskus voi olla vaikea nimetä yhtä treenibiisiä, mikä on sinänsä vain loogista: treenihän kestää yleensä kauemmin kuin yhden kappaleen ajan. Instagram-seuraajamme kuuntelevatkin mielellään soittolistoja tai radiota, jolloin ei tarvitse vaivautua vaihtamaan kappaletta. Tarjonnallakaan ei ole niin väliä, kunhan tempo on nopeahko ja rytmi sopii omaan korvaan.

Lisämotivaatiota salille

Uskomme, että musiikin lisäksi myös treenivaatteet motivoivat lähtemään salille ja treenaamaan täysillä. Vilkaise fitness-mallistoamme, jos salivaatteesi ovat päivityksen tarpeessa tai haet treenimotivaatiota kuumimmista uutuuksista ja uusimmista trendeistä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus