jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 5.2.2019

Aino & Samuel Rossi: Ystävänpäivä 2019 – it’s a match

Ystävänpäivä lähestyy taas – miten sinä vietät päivää tällä kertaa? JD luottaa tänä vuonna mätsääviin asuihin. Myös somevaikuttaja Aino Rossi ja hänen miehensä Samuel löysivät yhteensopivat lookit JD:n valikoimasta ystävänpäivän kunniaksi. Jatka lukemista ja selvitä, millaisissa merkeissä pariskunta viettää romanttista päivää tänä vuonna.

Match makers

Mätsääviä asuja valitessaan pari luotti kokomustaan ja tape-trendiin.

Samuelin asu koostuu adidas Originalsin tape-tyylisistä istuvasta t-paidasta ja fleecestä valmistetuista verryttelyhousuista. adidaksen mustat Havoc-tennarit kolmella valkoisella raidalla tähditettynä antavat asulle viimeisen silauksen.

adidas Originals t-paita 35 €
adidas Originals verryttelyhousut 70 €
adidas Havoc 70 €

Kuvassa adidas- ja Nike-kengät

 

Aino valitsi asunsa keskipisteeksi unisex-tyylisen miesten hupparin adidas Originalsilta. adidas Originalsin tyylikäs Falcon-vyölaukku ja adidaksen tyköistuvat Tech-legginsit antavat tyylille retrovivahteen. Asun kruunaavat mustat Niken M2K Teknot.

adidas Originals huppari 70 €
adidas Originals Falcon-vyölaukku 42 €
adidas legginsit 45 €
Nike M2K Tekno 100 €

Yksinkertaista yhdessäoloa

Melkein 10 vuotta yhdessä olleet Aino ja Samuel viettävät ystävänpäivää ystäväpariskuntansa kanssa kantapaikassaan Treffi Pubissa, Herttoniemessä. Treffi Pub & Bistro onkin yksi pariskunnan suosituksista ystävänpäiväravintoloiksi. “Ei ehkä mikään romanttisin paikka, mutta ihanan rento mesta ja parhaat ruoat, täältä tilattiin myös ruoka meidän häihin, joten paikasta on kyllä paljon muistoja”, he summaavat. Parin suosituslistalle pääsevät myös ravintolat Tony’s Deli ja Stefan’s Steakhouse – paikat, minne pariskunta eksyy romanttisina päivinä, kuten ystävänpäivänä tai vuosipäivänään.

Ainon ja Samuelin ystävänpäivän unelmatreffit olisivat yksinkertaisen romanttiset: laatuaikaa, hyvää ruokaa, naurua, ohjelmaa ja korkeintaan kukkakimppu. “Meille tärkeintä on yksinkertaiset asiat ja aika toisen kanssa, myöskin ystävänpäivänä”, pariskunta lisää.

Ystävänpäivälahjoja ei pariskunta juurikaan harrasta, sillä heidän vuosipäivänsä, jota pari juhlii ystävänpäivää suurieleisemmin, sijoittuu vain viikkoa sen jälkeen. “En ole itse edes odottanut ikinä ystävänpäivänä lahjaa. Kun saan kukat ja mieheltä suukon, se riittää jo pitkälle! Olen tällaisten juttujen kanssa vain tosi yksinkertainen ja tulen iloiseksi pienistä asioista, yleensä enemmän niistä jotka eivät ole fyysisiä lahjoja”, Aino tiivistää.

Pariskunnan paras ystävänpäivämuisto sijoittuu noin 6 vuoden päähän, kun he asuivat jo yhdessä, mutta päättivät kokeilla sinä vuonna erilaisia ystävänpäivätreffejä: “Samppa oli suunnitellut niin, että tavattiin keskustassa, eli mentiin sinne erikseen”, Aino kertoo, “se tosiaan tuntui treffeiltä, ja jopa jännitti, kun ei oltu nähty toisiamme oikein koko päivänä, enkä tiennyt mitä odottaa. Kamppiin tullessa Samppa odotti minua kädessään ruusu, jatkoimme siitä ravintolaan ja viettämään iltaa. Pieni juttu, joka oli todella ihana idea ja myös toimi!”.

Vietä sinäkin ystävänpäivää JD:n tapaan tyylissä ja hanki itsellesi ja mielitietyllesi tiimiasut täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus