jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 22.12.2020

JD sponsoroi YouTuben Hello 2021 -uudenvuoden juhlaa

Vuosi 2021 on jo nurkan takana! Tänä vuonna uuttavuotta juhlitaan ehkä hieman eri tavalla kuin yleensä ja useimmat meistä pysyvät kotona. Uudenvuoden juhlintojen iloksi YouTube lähettää suorana Iso-Britanniasta uudenvuoden erikoislähetyksen.

YouTube kutsuu myös sinut juhlimaan alkavaa vuotta joidenkin maailman parhaimpien ja suurimpien musiikintekijöiden, kuten Dua Lipan, Big Narstien, MNEK:n ja monien muiden, kanssa. JD:n sponsoroima ‘Hello 21’ on kahden tunnin ilmainen show, joka tuo esiin YouTuben yhteisöllistä henkeä – sitä, mitä me kaikki olemme kaivanneet tänä vuonna!

Kaipaatko jotain tekemistä uudenvuodenyölle? Tsekkaa alta, mitä voit odottaa Hello 21 -erikoislähetykseltä. ⬇️ ⬇️

 

Haluatko seurata, kun kuumimmat julkkikset, urheilijat ja muusikot roastaavat vuotta 2020 ja kohottavat maljan vuodelle 2021? Lue alta lisää, niin tiedät mitä on luvassa.

Rento yö kotona

Heittäydy sohvalle, rentoudu ja valmistaudu näkemään suosikkejasi striimattuma suoraan heidän olohuoneistaan. Erikoislähetyksessä keskustellaan sekä menneestä että alkavasta vuodesta, pelataan pelejä, katsotaan YouTube-videoiden suosikkeja ja paljon muuta!

Erinomaisia esityksiä

Mikä olisi parempi tapa aloittaa vuosi 2021 kuin eeppisillä ja ainutlaatuisilla LIVE-ESITYKSILLÄ joiltain maailman suurimmista nimistä?! Näemme joitain vuoden 2020 kuumimmista biiseistä esimerkiksi Dua Lipan, Aitchin, AJ Traceyn, Anne-Marien ja MONIEN MUIDEN esittämänä.

Trendejä, hitintekijöitä ja vaikuttajia

Tapaamme joitain YouTuben suurimmista sisällöntuottajista, ja he käyvät läpi mitä vuonna 2020 tapahtui. Saat selville, mitä mieltä he ovat olleet esimerkiksi vuoden hiteistä ja suurimmista trendeistä, kuten Zoom-tietokilpailuista.

Hello 21

 

Roastaamista, taaksepäin katsomista ja lupauksia tulevalle

Uusivuosi ei olisi mitään ilman uudenvuodenlupauksia! Voit odottaa tuttuja, tunnettuja henkilöitä muistelemassa mennyttä vuotta ja jakamassa meille heidän uudenvuodenlupauksiaan vuodelle 2021.

Tule mukaan seuraamaan Hello 21 -erikoislähetystä

Älä missaa YouTuben Hello 21 -erikoislähetystä, joka alkaa 31.12.2020 kello 22.30 GMT (Suomen aikaa 1.1.2021 kello 00.30 yöllä). On aika aloittaa uusi vuosi suurien juhlien saattelemana!

Virittäydy YouTube Originals -kanavalle kello 00.30.

Näkemiin vuosi 2020, tervetuloa vuosi 2021! 🙌

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus