jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 12.9.2022

5 syytä, miksi ladata JD-sovellus

Oletko uskollinen JD-fani, mutta puhelimestasi ei löydy vielä JD:n sovellusta? Haluatko tehdä verkkoshoppailustasi vaivattomampaa? It’s time to level up! 🔝 Sovelluksemme auttaa sinua pitämään tyylisi ajan tasalla, etkä takuulla tule enää missaamaan yhtäkään kuumaa uutuutta tai suosikki-sneakerisi lanseerauspäivää. Listasimme alle viisi syytä ladata sovellus, joten jatka lukemista ja inspiroidu. 

1. Pääset JDX-jäseneksi

JDX-klubin jäsenenä olet osa JD famia – tervetuloa sisäpiiriin katumuodin sydämessä! Haluatko olla pioneeri, joka kuulee uutuuksista ensimmäisten joukossa? JDX on vastaus kysymyksiisi.

2. Enemmän maksutapoja

Etkö löytänyt vielä mieluista maksuvaihtoehtoa verkkokaupastamme? Haluatko kokeilla kenties uutta maksutapaa? JD-sovellus tekee shoppailustasi vieläkin vaivattomampaa lisättyjen maksuvaihtoehtojen ansiosta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita sinulle parhaiten sopiva maksuvaihtoehto kassalla. Helppoa!

Miesten JD-tuotteita3. Eksklusiivisia toimitustarjouksia

Tarjouksia, joihin et pääse käsiksi muualla? Kyllä kiitos! 🔥 Hemmottelemme sovelluksemme käyttäjiä aika ajoin erilaisin toimitustarjouksin. Lataa sovellus ja tsekkaa, mikä tarjous on vuorossa seuraavaksi.

4. Coppaa uutuudet ensimmäisenä

Suosikkikenkämallisi lanseerauspäivä on aina jännittävä, mutta mitäpä jos coppaisitkin uutuudet tällä kertaa ennen muita? Kun otat sovelluksemme ilmoitukset käyttöön, voit olla varma ettet missaa mitään.

5. Voit voittaa kuumimpia uutuuksia

JD-sovelluksella voit shoppailun lisäksi kokeilla onneasi! Rakastatko kilpailuja? Haluatko tilaisuuden voittaa kuumimpia uutuuksiamme raikastamaan vaatekaappiasi? JD-sovellus on sinun juttusi, sillä sen kautta pääset osallistumaan eksklusiivisiin kilpailuihin, joita et löydä verkkosivuiltamme.

JD-tuotteita

Inspiroiduitko? Lataa sovellus nyt Google Playn tai App Storen kautta! 📲

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus