jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 27.9.2019

Coming Soon: Nike Air Force 1 Shadow

Tee kenkähyllyysi tilaa, sillä Nike on antanut ikoniselle Air Force 1 -mallilleen päivityksen – and we are in LOVE 😍 😍

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun vuonna 1982 lanseerattu Air Force 1 -malli saa uuden säväyksen. Suosittujen alkuperäismallien lisäksi Nike on ehtinyt loihtimaan monia tuoreita lanseerauksia, kuten Jester- ja Velvet-mallit – puhumattakaan yli 1700 eri värisävystä, joihin AF1 on aikojen saatossa puettu!

Osiin purettuja viboja tarjoten, Air Force 1 Shadow nostaa perinteikkäät sneakerit uudelle tasolle ja muuttaa pelin luonteen kertaheitolla. Valmistaudu droppiin ja treenaa ’Lisää ostoskoriin’ -klikkailuasi, sillä malli lanseerataan 03.10.2019. Etkö malta odottaa? Join the club, honey!

Nike Air Force 1 Shadow

Lähemmässä tarkastelussa: Air Force 1 Shadow

Tarjoten old school -ikonille refreshin, Air Force 1 Shadow ottaa OG-mallin designin käsittelyynsä ja antaa sille aivan uudenlaisen twistin. Naisten suunnittelemat ja naisia varten ajatellut sneakerit ovat saaneet inspiraationsa naisista, jotka muuttavat pelin suunnan. Tämä on hatunnosto naisille, jotka luovat muutosta ja näyttävät toiminnallaan esimerkkiä muille – hello girl PWR 💪.

Niken naisten jalkineisiin erikoistunut Senior Creative Director, Georgina James, halusi luoda sneakerit, joiden avulla naiset voivat ilmaista itseään ja loihtia tyylin, joka on yhtä uniikki kuin he itse. Kaksinkertaiset detaljit ja kerrostettu design juhlistavat alkuperäisen AF1-mallin DNA:ta. Tulet näkemään kaiken tuplana, sillä kaksi Swooshia ovat viimeinen silaus kaksinkertaisille yksityiskohdille!

Uusin droppi pysyy Bruce Kilgoren suunnitteleman OG-mallin tyylille uskollisena, mutta tuo klassikkoon modernin vivahteen liioitellulla välipohjalla, joka nostaa tyylipisteet aivan uudelle tasolle. Kaiken lisäksi uurteilla viimeistelty ulkopohja maksimoi mukavuuden tinkimättä keveydestä.

Nike Air Force 1 Shadow

Keulakuvana Mabel

Me JD:llä emme ole ainoita, jotka ovat ihastuneet Niken uuteen sneaker-silhuettiin, sillä myös poptähti Mabel vannoo Air Force 1 Shadow -mallin nimeen!

Vuonna 2017 musiikkiskenen valloittanut Mabel on vakuuttanut musafanit hiteillään, kuten ‘Mad Love’, ‘Don’t Call Me Up’ ja ‘Bad Behaviour’. Maailmankuulu artisti osoittaa tukensa kuuluvasti naisten voimaantumiselle, mikä näkyy hänen musiikkinsa lisäksi tanssin kautta. Kukapa siis olisikaan Mabelia ja hänen tanssijoitaan parempia näyttämään mallia, miten stailaat Niken uusimmat sneakerit? Onhan tanssi erinomainen työväline muutoksen edistämiseen!

Nämä sneakerit vievät Mabelin aina studiolta kaupungin kaduille sekä sohvalta lavan loistevalojen paisteeseen, tinkimättä mukavuudesta tai katutyylistä. Ota siis Mabelista mallia ja tsekkaa Niken uusin lanseeraus sen dropatessa JD:lle.

Nike Air Force 1 Shadow

Useassa värisävyssä saatava Air Force 1 Shadow tulee olemaan kauden tapaus! Ole valmiina 03.10.2019 tapahtuvaan lanseeraukseen ja seuraa JD Sportsia Instagramissa pysyäksesi ajan tasalla uusimmista käänteistä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus