jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 15.4.2021

Air-malliston uusi aikakausi: Air Max Genome

Nike innovoi vuodesta toiseen.  Oli kyse sitten uusista teknologioista ja tyyleistä tai ikonisten linjojen ajan tasalle päivittämisestä, tuotemerkki onnistuu aina luomaan jotain SUURTA.

Air Max -kuukautena maaliskuussa Nike paljasti virallisesti seuraavan Air Max -mallinsa; Air Max Genomen.

Haluatko kuulla lisää?

Nike sneakerit

Uusi sukupolvi

Air Max Genome on raikas lisäys legendaariseen Air Max -mallistoon. Se saa inspiraatoinsa 2000-luvun alkupuolelta, lainaten old-school-tyylin parhaita paloja. Silaus modernia sporttisuutta tuo malliin särmää.  Tiesitkö, että malli sai ensin nimen ’DNA’, mutta vaihtoikin nimensä viime hetkellä  – ’Genome’, joka tarkoittaa kokonaista DNA-perimää, vakiintui juuri ennen lanseerausta!

Päällinen yhdistelee verkkoa ja synteettistä no-sew-kangasta. Häkinomaiset tukiosat keskijalassa tuovat malliin toisen ulottuvuuden, syväänuurretun nilkkaosan pitäessä lookin sulavalinjaisen mukavana.

Genome sneakerit

Vaikkakin Air Max Genome on lifestyle-sneaker, se on Niken ensimmäinen Air-pohjan omaava suorituskykyä parantamaan suunniteltu treenikenkä. Koko pohjan mittainen Air-ilmatyyny-yksikkö on luotu erityisesti juoksuun. Mukavuus on taattu koko päiväksi, miten ikinä päätätkään kenkäparia käyttää.

Malli on valmistettu käyttäen Niken kierrätettyä Grind-kumia. Ulkopohjan tarttuvapintainen vohvelikuvio ja kitkaa luova teknologia saavat vaikutteita ikoniselta Free Run -perheeltä. Legendaarinen Swoosh-logo viimeistelee tyylin.

Air Max

Lisää ilmavuutta

Yhdistä monipuolinen Air Max Genome shortseihin tai verryttely- tai collegehousuihin. Kokoja löydät miehille, naisille ja nuorille. Valitse kolmesta must-cop-värisävystä!

Onko kenkävarastossasi tilaa uudelle Air-parille? Tutustu Nike Air Max Genome -mallistoon nyt!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus