jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 21.4.2021

Kevät 2021 – nämä ovat kauden trendisävyt

Talvi on ohi ja ilma lämpenee päivä päivältä. Kevään tulon tunnistaa ainakin kolmesta asiasta: lintujen laulusta, vihertävästä luonnosta ja, ennen kaikkea, kevään trendeistä täyttyvistä kaduista. On siis aika viedä talvitakki kaapin perälle odottamaan seuraavaa talvea ja vaihtaa astetta kevyempään tyyliin!

Pukeutuminen muuttuu huolettomammaksi, kun talvimuodin suosimat tummat sävyt vaihtuvat kevään myötä kirkkaampiin. JD listaa, mitkä värit ovat in tänä keväänä. Saat unohtaa kokomustan ja harmaan, sillä kevään 2021 väripaletti on täynnä raikkaita pastelleja ja lämpimiä perussävyjä.  

Lila

Pastellinen lila tunnetaan jo yhtenä kevään ja kesän go-to-värinä viime vuosilta, eikä sen suosio lopu vielä tänäkään vuonna. Sävyä nähdään tänä keväänä niin vaatteissa kuin jalkineissakin. Hempeä lila onkin kuin luotu kevääseen  – se tuo asuun silauksen pehmeyttä ja keveyttä. Yhdistä väri maanläheisiin sävyihin, kuten beigeen ja luonnonvalkoiseen tai muihin pastelleihin.

Vaaleankeltainen

Lila ei ole kauden ainoa pastellisävy, sillä myös vaaleankeltainen on pinnalla tänä keväänä.  Hillityn pirteä vaaleankeltainen tuo asuun kuin asuun keväisen vivahteen. Sävy sopii hyvin esimerkiksi luonnonvalkoisen kanssa. Jos haluat leikitellä väreillä, kokeile yhdistää sävy esimerkiksi lilaan tai vihreään. 

 

Kermanvalkoinen

Unohda puhtaanvalkoinen sävy, sillä kermanvalkoinen on nyt must-have. Suloinen sävy on parhaimmillaan muiden lämpimien ja hentojen värien, kuten beigen, vaaleanpunaisen ja puuterin, eri sävyjen kanssa.

 

Hiekan sävyt

Hempeät pastellivärit saavat kevään väripaletissa parikseen maanläheiset hiekansävyt, kuten beigen, puuterin ja vaaleanruskean. Luo down-to-earth-asukokonaisuus yhdistelemällä tummia ja vaaleita hiekansävyjä toisiinsa ja muihin lämpimän haaleisiin sävyihin, kuten kermanvalkoiseen ja vaaleankeltaiseen. Tuo asuun kontrastia mustista yksityiskohdista.

 

Vihreä

Jos vihreä on suosikkivärisi, hyviä uutisia. Vihreä on tämän kevään hitti. Kaikki sävyt ovat sallittuja! Tuo asuusi raikkautta mintunvihreästä, viimeistele tyyli silauksella retroa trendikkäällä pistaasilla tai luo armeijatyylinen look oliivinvihreällä ja khakilla. Mikä parasta, vihreä sopii täydellisesti hieman ruskettuneen ihon kanssa.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus