jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 14.2.2019

Air Max 720: Niken Air-ilmatyyny on nyt korkeampi kuin koskaan

Mukavuus saa täysin uuden merkityksen Niken uuden Air Max 720 -mallin myötä. Nämä pian lanseerattavat sneakerit on nimittäin varustettu ennenäkemättömän paksulla Air-ilmatyynyllä, joka koettelee Air-teknologian rajoja 38 mm korkeudellaan.

Air-ilmatyynyjen alkuperäinen tarkoitus oli parantaa suorituskykyä, mutta Air Max 270 -malli todisti, että yksiköillä on myös suuri merkitys mukavuuden kannalta. Jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettujen sneakereiden varustaminen Air-yksiköillä ei sinänsä ole mitään uutta Nikelle, mutta Air Max 720 -malli on ensimmäinen, jossa yksikkö ulottuu koko pohjan alueelle.

sininen Nike Air Max 790

Air Max 720 − hiottu ulkoasu

Nike Air Maxin tulevaisuudesta vastaavat Niken taiteellinen johtaja Dylan Raasch ja jalkinesuunnittelija Jesi Small saivat tehtäväkseen viedä Air-teknologian uudelle tasolle. Ja niin he tekivät − Air Max 720 oli syntynyt! Malli kulkee edeltäjänsä vuoden 2018 Air Max 270:n jalanjäljissä entistä paksummalla Air-yksiköllä.

Inspiraatiota luonnosta

Air Max 720 -sneakerit on varustettu kangasta ja synteettistä materiaalia yhdistelevällä päällisellä, joka on verrattavissa VaporMax Plus -mallin materiaaliin. 720-mallin väritys puolestaan hakee inspiraatiota luonnosta: jokainen värisävy kuvastaa luonnonihmettä revontulista laavavirtoihin ja auringonnoususta auringonlaskuun. Niken värisuunnittelun varapääjohtaja, Courtney Daily, sanoo, että värisävyjen haluttiin olevan erottuvia, mutta ei vievän huomiota kengän teknologialta − päinvastoin, värien halutaan korostavan sitä. Värikkäät ja tyylikkäät sneakerit voi helposti yhdistää kokomustaan asuun, jolloin kengät korostuvat, mutta ne sopivat myös kauttaaltaan värikkääseen asukokonaisuuteen viimeistelevänä yksityiskohtana. Miten päätätkään pukea Air Max 720 -sneakerisi, ne tulevat taatusti huomatuiksi.

punainen Nike Air Max 720 ja mies jalassaan siniset Air Max 720 -kengät

Kaikkien aikojen korkein Air-ilmatyyny

Malli on nimetty Air-yksikön mukaan, joka antaa kengälle futuristisen ulkoasun. Air-ilmatyyny näkyy 360° kulmassa, sekä pysty- että vaakasuunnassa, mistä se on saanut nimensä: 720. Yksikkö on 38 mm korkea, mikä rikkoo edellisen, 270-mallin tekemän ennätyksen. Air-yksikön koko tekee kengistä tähän asti kimmoisimmat Air Maxit. Tältä kuun vaihteessa JD:lle saapuvalta parilta voit odottaa äärimmäistä mukavuutta!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus