jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 19.2.2019

adidas Ultra Boost 19 lähietäisyydeltä

Boost kasvoi juuri uusiin mittoihin! Vanha tuttu OG saa täysin uuden ulkoasun, sillä torstaina 21.02.2019 päivänvalon näkee uusi odotettu malli, adidas Ultra Boost 19.

Ultra Boost lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, jonka jälkeen mallin neljä ensimmäistä versiota ovat nähneet vain pieniä parannuksia kengän päällisessä. Ultra Boost 19 muuttaa kaiken, sillä malli kokee täydellisen muodonmuutoksen – antaen termille “responsiivinen” täysin uuden merkityksen.

Kuvassa adidas Ultra Boost 19

Tarina uuden mallin takana

Ultra Boost 19 syntyi, kun adidas halusi tuoda markkinoille jotain vallankumouksellista juoksun saralla. Brändi pyrki uudistamaan menestyksekkäimmän mallinsa, Ultra Boostin. Suunnittelijat purkivatkin kengän osiin, ja jättivät jäljelle kaikista 17 komponentista vain neljä tärkeintä: Boost-teknologian, Torsion-joustimen, Primeknit 360 -päällisen ja päivitetyn 3D-kantapääosion. Näin he näkivät tarkalleen, mitä parantaa. Tuloksena syntyi historian responsiivisin juoksukenkä.

Uudistettu päällinen

Uuden mallin päällinen on suunniteltu istumaan yhtä vaivattomasti kuin toinen iho. Se hyödyntää adidaksen viimeisintä Primeknit-teknologiaa, Primeknit 360 -päällistä. Uudistunut päällinen tarjoaa tukea juuri niissä kohdissa, missä sitä tarvitaan eniten. Se on samalla sekä joustava että kestävä – saumaton design istuu miellyttävästi ja tuo askellukseen erittäin luonnollisen tunnun.

Kuvassa adidas Ultra Boost 19

Boost – suurempi kuin koskaan

Vuonna 2013 ilmestynyt Boost muutti kaiken atleettien keskuudessa jo silloin, mutta nyt askeleesi saa lisäpotkua enemmän kuin koskaan ennen. Uusi Ultra Boost omaa adidaksen tähän mennessä responsiivisimman pehmustuksen tuoden Boost-teknologian täysin uudelle tasolle. Kevyempänä kuin koskaan, Ultra Boost 2019:n välipohjassa on 20 prosenttia enemmän Boost-kapseleita kuin edeltäjissään. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea yhtä asiaa: ennennäkemätöntä mukavuutta!

Uniikki design

Seuraavaksi ryhmä suunnittelijoita määritteli uudelleen pohjassa sijaitsevan Torsion-joustimen. Uuden mallin Torsion-teknologia on varustettu pidemmillä siivillä kuin edeltäjänsä – Ultra Boost 19 on siis responsiivinen jalan keskiosasta aina jalkaterään asti.

Mallin viimeistelee uudistettu 3D-kantatuki. Siinä missä vanhan Ultra Boostin kantaosa muistuttaa enemmänkin päällystä, kehystää uuden mallin kantaosa kantapään tarjoten samalla tukea. Tämä ominaisuus pitää jalan oikeassa asennossa liikettä rajoittamatta. Malli onkin tämän vuoksi ihanteellinen juoksijalle tai mukavuudenhaluiselle kulkijalle päivittäiseen käyttöön.

Kuvassa adidas Ultra Boost 19
Kuvassa adidas Ultra Boost 19

Palatko halusta kokeilla adidaksen uusinta teknologiaa? Ole nopea ja hanki itsellesi pari JD:ltä – Ultra Boost 19 lanseeraa 21.01.2019 klo 10!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus