jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 25.5.2021

Ainutlaatuinen tilaisuus: Nike Dunk Raffle

Onko kenkäkokoelmassasi Nike Dunk -parin kokoinen aukko? Älä huoli! Nike on juuri paljastanut, että Dunk saa jatkoa 28.5.2021  – ei vain yhdessä vaan peräti kolmessa eri värisävyssä! Kokoja löydät naisille, miehille ja nuorille.

Kuten tavallista, voimme varautua siihen, että tälläkin kertaa Dunk viedään käsistä. Haluamme säästää sinut stressiltä ja antaa sinulle mahdollisuuden copata pari ennen muita. Kaikki JDX-jäsenet saavat siis tilaisuuden voittaa Dunk-parin ostomahdollisuuden eksklusiivisessa arvonnassamme!  

Jatka lukemista, jos haluat tietää miten  ⬇️

Dunk kengät

Aina vuodesta -85

Nyt kun Nike Dunk on tehnyt virallisen comebackin, saamme nauttia monista tuoreista värisävyistä. Malli säilyttää Peter Mooren suunnittelemat alkuperäiset linjat. Tuoreet uutuudet saapuvat kahdessa mallissa – pitkällä sekä lyhyellä varrella. Mustavalkoista vai väriä? Sinä päätät. 

Jokaisessa mallissa on laadukas nahakpäällinen ja pehmeä vaahtomuovivälipohja, joka tuo askeleeseen kevyen, responsiivisen tunnun. Swoosh-logo sivupinnalla kruunaa tyylin. 

Nike Dunk  Nike Dunk -kengät

Varaa nyt

JDX-asiakkaana raffle antaa sinulle mahdollisuuden varata pari ennen sen lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Rekisteröidy siis JDX:n jäseneksi!

Olitpa sitten uusi tai vanha jäsen, osallistuminen on nyt helppoa JD-sovelluksen kautta. Varmista, että ilmoituksesi ovat käytössä ja tarkista saapuneet viestisi sovelluksessa säännöllisin väliajoin, jotta löydät rekisteröitymislinkin. Lisätietoa JDX-raffleista löydät täältä. Osanottajien tulee rekisteröityä JDX-jäseneksi ennen 25.5.2021 klo 11. Raffle loppuu 27.5.2021 klo 13.00. Käyttöehtoja sovelletaan.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus