jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 13.4.2021

Ainutlaatuinen ostomahdollisuus: Nike Dunk

Aiempien suosittujen kenkämallien droppaamisen jälkeen Nike julkaisee jälleen tässä kuussa Dunk-uutuuksia! Vain naisille lanseerattavat kaksi uutta värimallia tulevat myyntiin virallisesti 16.4.2021.

Kuten aiemmatkin suurta suosiota viime kuukausien aikaan niittäneen Nike Dunk -sneakerit, myös nämä kengät viedään taatusti käsistä, kun ne lanseerataan virallisesti. Halusimme säästää sinut lanseerauspäivän stressiltä, ja tarjoamme siksi JDX-jäsenillemme mahdollisuuden varata oman parinsa ennen perjantaita ainutlaatuisessa rafflessamme!

Jatka lukemista, niin tiedät miten…

Nike Dunk raffle

Uusia värimalleja

Tammikuussa Dunk teki virallisen paluunsa, kun alkuperäiset college-värimallit palasivat kääntämään päitä. Vuotta -85 henkivät retrosneakerit pitivät kiinni alkuperäisten muotoilusta ja tunnuksenomaisesta colour block -tyylistä. Ja nyt näiden legendaaristen sneakereiden perintö jatkuu…

Uudet julkaistavat kenkämallit tulevat toinen lyhytvartisena ja toinen pitkävartisena. Molemmissa on laadukas nahkapäällinen sekä kevyt ja pehmustava välipohja, joka tarjoaa responsiivisen askeleen niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kuten aina, legendaariset sneakerit on viimeistelty sivulaitojen Swoosh-logolla.

Nike Dunk

Rekisteröidy nyt

Saatavilla vain JDX-jäsenille, online-rafflessa saat mahdollisuuden copata Low White/Photon Dust tai High White/Dark Sulfur -parisi ennen virallista lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Löydät lisätietoa JDX-rafflesta täältä.

Osallistuthan arvontaan ennen 15.4.2021 kello 12.59. Ehtoja sovelletaan.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus