jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 18.2.2022

Ainutlaatuinen mahdollisuus copata Air Max Dawn

Ensimmäisen kerran vuonna 2021 julkaistu Air Max Dawn saapuu JD:lle nyt ensimmäistä kertaa. Nike paljasti, että kenkämallin uudet raikkaat värimallit ländäävät virallisesti 24.2.2022, ja saatavilla on sekä miesten että junioreiden kokoja.

Air Max 2021 ja Air Max Pre-Day -malleja seuraava Air Max -malliston tuorein kenkämalli on takuuvarma hitti. Haluatko copata sen ensimmäisten joukossa? Annamme JDX-jäsenillemme mahdollisuuden copata oman parinsa ennen virallista julkaisupäivää arvonnassa, jossa voit voittaa ostomahdollisuuden omaan kenkäpariisi!

Jatka lukemista, niin tiedät miten. ⬇️

Nike Air Max Dawn Miehet

Juuret retrossa

Juoksukengistä inspiroituneet Air Max Dawn -sneakerit yhdistävät vintagejuoksukenkien fiiliksen tuoreisiin yksityiskohtiin.

Sneakerit on valmistettu painonsa mukaan vähintään 20 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, ja päällinen yhdistelee kevyttä tekstiiliä ja keinomokkanahkaa. Muotoilu muistuttaa alkuperäisestä ulkonäöstä ja niissä on pohjassa matala, näkyvä Air-yksikkö, jossa on retrohenkinen, vanhoista malleista inspiraationsa saanut pillerin muotoinen ikkuna.

Sneakereiden kannassa on pehmeä muovinen osio, joka takaa vakaan tunteen aina kun puet ne jalkaasi. Kuvioitu näyttävä pohja pitää huolen siitä, että kengissä on sekä pitoa että kestävyyttä. Jokainen värimalli on viimeistelty sivulaidan ikonisella Swoosh-logolla.

Nike Air Max Dawn

Osallistu nyt

JDX-asiakkaana saat mahdollisuuden osallistua ostomahdollisuuden arvontaan ennen lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Liity JDX-jäseneksi nyt!

Raffleen tulee osallistua ennen 22.2.2022 kello 11.00. Ehtoja sovelletaan.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus