jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 24.2.2022

Juuret retrossa: Nike Air Max Dawn

Ensimmäisen kerran viime vuoden lopussa julkaistu Nike Air Max Dawn ländäsi nyt JD:lle!

Legendaarisen Air Max -malliston tuorein kenkämalli Air Max Dawn tuo arkistoista inspiroituneen juoksutyylin moderniin aikaan katu-uskottavan sneakerin muodossa.

Useissa eri värimalleissa ja sekä miesten että junioreiden koossa ländäävä Air Max Dawn jatkaa Air-pehmustuksen uutta aikakautta. Tutustu uutuuteen nyt ja tiedät miten coppaat omasi. ⬇️ ⬇️

Nike Air Max Dawn

Juoksukengistä inspiroitunut malli

Marraskuussa Nike julkaisi Air Max Pre-Day -kenkämallin: tulevaisuutta varten suunnitellun, juoksukengistä inspiroituneen siluetin.

Siirrytään ajassa eteenpäin ja Air Max Dawn -malliin, joka jatkaa edeltäjänsä jalanjäljissä. Upouusi siluetti, joka sekin on saanut vaikutteita old-school-juoksukengistä, yhdistelee retrofiiliksen moderneihin yksityiskohtiin. Tämä kenkämalli kerää takuulla suosiota tänä kautena.

Niken Air Max -mallisto on tehnyt historiaa vuodesta 1987 lähtien. Eikä tuotemerkki näytä hidastumisen merkkejä, sillä vuonna 2021 julkaistuja kenkämalleja seuraa jälleen uusi siluetti: Air Max Dawn. On aika ottaa lähempi katsaus kyseiseen malliin.

Nike Air Max Dawn

Air Max Dawn lähietäisyydeltä

Juoksukengistä inspiroituneet Air Max Dawn -sneakerit on valmistettu painonsa mukaan vähintään 20 prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista. Päällinen yhdistelee kevyttä tekstiiliä ja keinomokkanahkaa. Muotoilu muistuttaa alkuperäisestä ulkonäöstä ja niissä on pohjassa matala, näkyvä Air-yksikkö, jossa on retrohenkinen, vanhoista malleista inspiraationsa saanut pillerin muotoinen ikkuna.

Sneakereiden kannassa on pehmeä muovinen osio, joka takaa vakaan tunteen aina kun puet ne jalkaasi. Kuvioitu näyttävä pohja pitää huolen siitä, että kengissä on sekä pitoa että kestävyyttä. Jokainen värimalli on viimeistelty sivulaidan ikonisella Swoosh-logolla.

Coppaa omasi ✔️

Haluatko Swoosh-uutuudet itsellesi? Tsekkaa Air Max Dawn -mallisto nyt. Saatavilla kokoja sekä miehille että junioreille.

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus