UUTTA: adidas Originals x Pharrell Williams Triple Black -mallisto

Hyviä uutisia! adidas Originals lyöttäytyi jälleen yhteen Pharrell Williamsin kanssa. Ja tällä kertaa yhteistyö käsittää kokonaisen Triple Black -malliston yhden sneaker-mallin sijaan.

Kuten malliston nimestäkin voi päätellä, Pharrell loi uudet versiot joistain adidaksen suosituimmista kenkämalleista kokomustissa värisävyissä. Lue lisää viimeisimmästä yhteistyömallistosta alta!

adidas x Pharrell Williams Triple Black

Uutta Pharrellilta

Sen sijaan, että laulaja, räppäri ja muotisuunnittelija Pharrell Williams olisi suunnitellut jotain täysin uutta, käänsi hän tällä kertaa katseensa adidaksen legendaarisiin arkistoihin. Pharrell poimi joitain ikonisimmista sneaker-malleista, ja loi niistä uudet yksiväriset, kokomustat versiot.

Musta väripaletti on siisti ja klassinen, ja antaa jokaisen yksityiskohdan nousta esiin. Mallistossa on päivitetyt versiot sekä klassisista old-school-kenkämalleista, kuten Sambasta, Superstarista ja Stan Smithista että moderneista ikoneista, kuten NMD:stä ja Ultraboostista – tämä on muuten ensimmäinen kerta, kun Pharrell on hyödyntänyt Ultraboostia! Jokainen kenkämalli löytyy mallistosta kokomustassa värisävyssä, ja jokainen niistä on viimeistelty heijastavilla 3M-yksityiskohdilla sekä adidas x Pharrell Williams -brändäyksillä.

adidas Originals x Pharrell Williams Triple Black -mallisto

Coppaa malliston tuotteet omaksi

Pidätkö näkemästäsi? 👀

Shoppaa adidas x Pharrell Williams Triple Black -mallisto nyt. ⚫⚫⚫

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista