jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 28.1.2021

UUTTA: Tony Hawk Signature Series -skeittilautasarja

Tony Hawk Signature Series on täällä! Olitpa sitten aloittelija etsimässä ensimmäistä skeittilautaansa tai kokenut skeittaaja metsästämässä kauden kuuminta mallia, olet oikeassa paikassa. 

Tony Hawk Signature Series -skeittilautasarja lisätarvikkeilla on juuri saapunut JD:lle. Aurinkoisesta Etelä-Kaliforniasta tuleva Tony Hawk on modernin skeittauksen pioneeri. Hän taitaa jo ny enemmän temppuja kuin moni koko elämänsä aikana  – ja on maailman ensimmäinen 900°-hypyn onnistuneesti toteuttanut henkilö!

Uudesta mallistosta löydät laadukkaita, tempunkestäviä ja vakaita skeittilautoja, joilla voit kruisailla katuja ja esitellä taitojasi. Haluatko tuoda geimisi uudelle levelille? Let’s ride! 

Tony Hawk Signature Series

Rampeilta radoille

Opettele skeitin kuninkaan legendaarinen 900°-hyppy tai vedä sarja kick-flip-komboja. Laudoissa koostuvat seitsemästä ohuesta kerroksesta ja ne on valmistettu vaahterapuusta. Yläpuolen tarttuva pinta varmistaa tukevan jalan asennon. Signature Series -laudat soveltuvat niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin. 

Laudoissa on ABEC 3 -laakerit sekä alumiinista ja polyuretaanista valmistetut trukit.  PU-ruiskutetut pyörät takaavat vaivattoman kulkemisen. Laudat on viimeistelty Tony Hawk -printeillä, jotka eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta. 

Joko aloit haaveilemaan uudesta laudasta? Tsekkaa kokoelma kokonaisuudessaan sivuillamme! 🔥

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus