jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 10.4.2020

5 x oloasu etätyöpäivään

Opiskelitpa tai teitpä töitä, kotona ollessa voi ottaa rennommin. 💆 Heitä kiristävät farkut ja silitetyt kauluspaidat kaappiin ja pue päällesi oloasu, joissa ei purista ja ahdista. Poimimme JD:n valikoimasta viisi asua miehille ja naisille, joissa etätyöpäivä sujuu mukavammin. 😌

1. Mukavuudenhaluiselle

Ultimaattisen rento look syntyy klassisella collegehousujen ja t-paidan yhdistelmällä. Ei turhaa kiristystä ja puristusta – ei myöskään huonoa oloa työkoneen ääressä istutun päivän jälkeen! 👌 Pehmeästä fleecestä valmistetut housut ovat mukavat päällä ja väljä t-paita rento valinta. Valitse tyylikkään tummansävyinen kokonaisuus tai piristä päivää pastellisella asulla.

 

2. Skarppia lookia kaipaavalle

Kuka tahtoisi istua kotona puku tai kauluspaita päällä? 😅 Jos haluat näyttää etätyöpäivänäkin skarpilta tai päiväsi kuluu videopalavereissa, pue päällesi siisti pikeepaita mukaviin collegehousuihin yhdistettynä (kukaan ei näe, mitä sinulla on jalassasi 😉) tai tyylikäs collegemekko – asiallinen oloasu on valmis! Skarpissa mutta mukavassa asussa olo on tehokkaampi ja saat enemmän aikaiseksi, ilman vaatteiden turhaa kiristämistä ja ahdistavaa oloa. Tämä etäpäivän asu sopii myös sinulle, joka et ole verkkareiden tai leggingsien ystävä!

 

3. Kesää odottavalle

Kevätaurinko paistaa ja ajatukset ovat jossain ihan muualla kuin töissä? You’re not the only one. 😁 Jos odotat tulevaa kesää kuin kuuta nousevaa tai kotonasi patterit pauhaavat vielä täysillä, pue yllesi jotain kevyttä. Kesäkelejä odotellessa ota shortsit ja kesämekot käyttöön jo kotona. Vaivattomuutensa lisäksi nämä vaatteet on nopea kiskaista aamulla päälle – etäpäivän asu syntyy minuutissa!

 

4. Ahkeralle kotitreenaajalle

Onko kotitreeni osa etätyöpäivän rutiiniasi? Pukeudu aamulla verkkareihin tai treenitrikoisiin, ja olet valmiina taukojumpalle kesken päivän! 💪 Samassa asussa hoituu niin aamun lenkkeilyt kuin etäpäivän jälkeiset joogat ja punttitreenit. Tyylikäs ja sporttinen asu on mukava päällä ja tuo lisätehoa päivään. Kun kerran vietät etäpäivän treenitrikoissa tai leggingseissä, et enää halua palata kiristäviin housuihin. Vinkkejä erilaisiin kotitreeneihin löydät täältä.

 

5. Vilukissalle

Väljää, lämmintä, rentoa ja mukavaa. Mitä muuta voisi etätyöpäivän asulta toivoa? Jos haluat päällesi jotain lämmittävämpää, paras valinta etätyöpäivän asuksi on klassinen oloasu eli collegepuku. Kisko pehmeät collegehousut jalkaan ja lämmin sekä väljä huppari päälle. Asussa viihtyy aamusta iltaan – kun työpäivä on pulkassa, siirryt vain samassa asussa sohvalle illan tv-maratonin pariin. Helppoa ja vaivatonta! 😄 Illalla iskevän tylsyyden voit selättää myös näillä ideoilla.

 

Etätyöpäivän mukavimmat vaatteet shoppailet täältä. ✨

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus