jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 25.3.2020

#StayHome – JD:n vinkit tylsyyden selättämiseen

Me toivomme koko JD-tiimin puolesta, että te kaikki siellä ruudun toisella puolen voitte hyvin. Tänä aikana voimme kaikki tehdä osamme sen eteen, että turvaamme sekä oman että muiden ihmisten hyvinvoinnin. Me JD:llä pysymme kotona ja työskentelemme etänä kotoa käsin. Kannustamme kaikkia tekemään samoin, jos se vain on mahdollista!

Me JD:llä haluamme jakaa vinkkejä, joilla saat ajan kulumaan kotona ja pidät tylsistymisen loitolla. Käynnistä verkkokilpailu kavereidesi kanssa, aloita katseluryhmä Facebookissa tai skypetä perheesi kanssa. Hurraa internet! Lue vinkit alta ja mikä tahansa toimii sinulle, jaa se myös muiden kanssa ja pysy positiivisena. Me pysymme myös. 😊 #StayHome

1. Ei enää tekosyitä olla putsaamatta kenkiäsi!

Todelliset sneakerheadit pitävät huolta kengistään säännöllisesti ja pitävät ne tahrattomina. Monella kenkien puhdistaminen kuitenkin unohtuu, ja pian valkoiset sneakerit eivät olekaan enää niin valkoiset. Jos haluat popojesi säilyvän hyvinä pidempään, niitä täytyy puhdistaa säännöllisesti. Nyt onkin aika laittaa sneaker-kokoelmasi kuntoon ja putsata kengät huolellisesti. Puhtaat sneakerit tuntuvatkin melkein kuin uusilta! 😉

Kevät on muutenkin hyvää aikaa sneakereiden ja muiden kenkien huoltamiseen. JD:ltä löydät sopivat tuotteet sneakereidesi puhdistamiseen.

Puhdista sneakerit

2. Palauta järjestys sneaker-hyllylle

Kun olet puhdistanut kenkäsi, on aika laittaa ne järjestykseen. 👟 Omistitpa sitten kaksi, viisi, kaksikymmentä tai satoja pareja sneakereitä, etsi niille täydelliset paikat kodistasi. Käytä luovuuttasi ja keksi kengillesi paikka, jossa ne saavat ansaitsemansa huomion. Tai säilö ne ainakin siististi niin, etteivät ne pyöri lattialla joka päivä. Voit säilyttää sneakerit esimerkiksi niiden alkuperäisissä pakkauksissa tai rakentaa itse siistin kenkätelineen, josta kaverisikin ovat kateellisia. Älä unohda ottaa ennen ja jälkeen kuvia sekä jakaa niitä meille Instagramissa! Haluamme nähdä mitä olet keksinyt! 😉

Vinkki: Älä säilö kenkiäsi paikassa, johon paistaa aina aurinko. Auringon valo voi haalistaa niiden väriä.

Järjestele sneakerit
3. Treenaa kotona ja pysy kunnossa

Tee Spotifyssä treenisoittolista lempimusiikistasi ja aloita kotitreeni. Kun olemme neljän seinän sisällä päivät pitkät ja emme treenaa, alamme voida pian huonosti niin henkisesti kuin fyysisestikin. Muunna siis kotisi kuntosaliksi, ja anna sekä mielelle että keholle vaihtelua. Etsi hyviä kotitreeniharjoituksia YouTubesta, treenisovelluksista tai verkosta. Voit myös treenata yhdessä kavereidesi kanssa Facebookin katseluryhmä -ominaisuuden avulla, jossa voitte lisäksi luoda yhteisen soittolistan. Aika kiskoa treenikuteet päälle, laittaa treenikengät jalkaan ja aloittaa treenit! Kesäkunto, täältä tullaan! 💪 JD:n valikoimasta löydät niin sopivat treenivaatteet kuin -varusteetkin kotona kuntoiluun.

Treenaa kotona

4. Tutustu lempibrändisi historiaan

Katumuodin jättiläisillä ja brändeillä kuten adidaksella, Nikella ja Pumalla on kiinnostavia tarinoita takanaan. Tiedätkö lempibrändeistäsi muutakin kuin niiden nimen? Etsi tietoa brändeistä netistä tai etsi käsiisi kirjoja, jotka kertovat niiden historiasta. Suosittelemme luettavaksi esimerkiksi Niken luojan Phil Knightin kirjoittamaa Shoe Dog – Niken perustajan tarina -kirjaa.

Tutustu brändin historiaan
5. Kustomoi sneakerisi

Haluaisitko päästää luovuutesi valloilleen, nyt kun sneaker-kokoelmasi kiiltää puhtauttaan hyvässä järjestyksessä? Käytä aika hyödyksi, ja kustomoi sneakerisi omalla luomuksellasi! Valitse kenkähyllystäsi jokin pelkistetty malli, kuten valkoinen Nike Air Force 1. Piirrä sitten luonnos tai etsi esimerkkikuva, miltä haluat kenkiesi näyttävän. Voit tehdä kengästä värikkään tai mustavalkoisen, koristella sen villillä printillä tai yksinkertaisilla viivoilla – älä rajoita luovuuttasi! Voit etsiä inspiraatiota myös YouTubesta tai Pinterestistä. Näytä meille lopputulos Instagramissa tägäämällä @jdsportsfi ja #minunjd #stayhome

Kustomoi sneakerit
6. Ryhdy Tik Tok vaikuttajaksi

Etkö ole vielä ladannut videota Tik Tokiin? Siinä tapauksessa nyt on aikasi valloittaa Tik Tok! Kerää vaatekaapista siisteimmät lookisi ja järjestä oma muotinäytös. Pukeudu rennoimpaan tyyliisi, laita lempibiisisi soimaan ja kuvaa ensimmäinen Tik Tok -videosi.

Nyt on täydellinen hetki näyttää muille tyylisi ja jakaa se samalla kavereidesi kanssa. Voit etsiä inspiraatiota asuihin esimerkiksi vaikuttajilta ja meidän Instagramista @jdsportsfi!

Tik Tok

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus