jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 1.9.2022

4 suosituinta Niken kenkämallia juuri nyt

Kaipaatko päivitystä sneakereihisi? Erilaisia tennareita on saatavilla valtava määrä, joten oman suosikkimallin löytäminen voi olla vaikeaa.

Poimimme Niken valikoimasta neljä sneakermallia, jotka ovat suosittuja juuri nyt – ehkä joku näistä on uusi suosikkisi? Lue lisää alta!

Nike Air Force 1 React yksityiskohtia

Nike Air Force 1 React

Yksi maailman tunnetuimmista katumuodin ikoneista päivitetyssä muodossa – Nike Air Force 1 React! Kenkämallin päällinen on jaettu kahteen osaan, jossa yleellinen nahkainen etuosa yhdistyy verkkokankaiseen takaosaan. Kahden eri materiaalin tuoma kontrasti yhdistettynä vahvistettuihin TPU-yksityiskohtiin antaa kengille dramaattisen lookin, jolla tuot särmää asuusi. Etuosan hengittävyyttä lisäävien rei’itysten ansiosta jalkasi pysyvät raikkaina.

 

Kenkien pohjassa on tukeva, pehmustavalla Air-yksiköllä varustettu React-välipohja. Valkoiset sneakerit toimivat joka tilanteessa, ja kuin kirsikkana kakun päällä kengät on viimeistelty kannan ja etuosan kirjailuilla Nike-logoilla.

Nike Air Max 90 Terrascape päältä

Nike Air Max 90 Terrascape

Viihdytkö sekä luonnon rauhassa että kaupungin vilskeessä? Nämä sneakerit ovat sinua varten. Terrascape on päivitetty versio klassisesta Air Max 90 -mallista, ja se on luotu etenkin sinulle, joka viihdyt luontopoluilla ja metsissä.

 

Sneakerin hengittävään verkkokankaiseen päälliseen on yhdistetty lisätukea antavia synteettisiä yksityiskohtia. Kengän pohjassa on pehmeä Crater-välipohja, joka on varustettu tietenkin pehmeän askeleen takaavalla Air-pehmustuksella. Kannan ja iltin vetolenkit tekevät sneakereiden pukemisesta helppoa ja läpikuultava Grind-pohja tuo niihin modernin fiiliksen. Terrascape on kenkämalli, joka sopii niin luontoon kuin kaupungillekin.

Nike Air Max 90 yksityiskohtia

Nike Air Max 90

Mikä käy yhteen sekä hillityn työasun, kuviollisen maksimekon, kukkapaidasta ja farkuista koostuvan retrotyylin että siistin verryttelyasun kanssa? Vaaleanharmaat Nike Air Max 90 -sneakerit tietenkin! Kyseinen kenkämalli on klassikko, joka toimii vuodesta toiseen, asun kuin asun kanssa.

 

Matalavartinen malli suunniteltiin kuvaamaan 90-luvulla vallalla ollutta musiikkia ja taidetta – silloin kulttuuri oli tärkeä osa yksilön identiteettiä. Modernissa klassikkomallissa on tekstiiliä, nahkaa ja synteettistä materiaalia yhdistelevä päällinen, näkyvä Air-ilmatyyny ja pitävä vohvelikuvioitu pohja. Tämä kenkämalli on aina yhtä ajankohtainen!

Nike Air Max 95 päältä

Nike Air Max 95

Kenkä, joka kuvastaa ihmisen kehoa? Kyllä vain! Nike Air Max 95 on saanut inspiraationsa ihmiskehon anatomiasta sekä 90-luvun juoksukenkien estetiikasta. Sivulaitojen aaltoilevat yksityiskohdat tuovat mieleen lihasten joustavuuden ja kuvastavat voimaa, kun taas useilla Air-yksiköillä varustettu paksu välipohja on sneakereiden selkäranka.

 

Mustan, harmaan ja oranssin sävyjä yhdistelevät sneakerit näyttävät energisiltä ja tuovat lisäpotkua askeleisiisi. Nahkaiset yksityiskohdat, tuplapehmustus ja topattu nilkka lisäävät kenkiin juoksukenkien fiilistä, yhdistäen katutyylin ja mukavuuden.

 
 

Lue lisää suosituimmista Air Max -kenkämalleista täältä. Jos kaipaat ideoita Air Max -sneakereidesi stailaamiseen, lue tämä juttu. Niken kenkämalleista tuttuun Air-teknologiaa voit tutustua tarkemmin tässä postauksessa.

 

Uudet Nike-sneakerit voit shoppailla JD:n valikoimasta täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus