jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 22.12.2021

Uutta: PUMA x Dua Lipa

Mimmit, tästä yhteistyöstä haluatte kuulla! PUMA yhdisti voimansa suositun popin kuningattaren, Dua Lipan, kanssa.

PUMAn ja Dua Lipan ensimmäisen yhteistyömalliston nimi on Flutur, joka tarkoittaa perhosta albaniaksi. Rajoitettu valikoima pitää sisällään t-paitoja ja sneakereitä, ja ne ovat esimakua tulevasta mallistosta, jonka on kerrottu droppaavan vuonna 2022! 🦋

PUMA x Dua Lipa

Ole kuin Dua

Kukapa ei haluaisi olla kuin laulaja, laulunkirjoittaja ja malli Dua Lipa. Hän on herättänyt huomiota musiikkiskenessä jo seitsemän vuoden ajan! Hänen biisinsä, kuten Be the One, IDGAF, New Rules, Levitating ja monet muut, ovat soineet soittolistoillamme niin salilla treenatessa kuin tyttöjen iltaan valmistautuessa.

Emme ole koukussa vain hänen musaansa – myös Dua Lipan tyyli on mieletön! Dua onnistuu asuissaan aina, olipa kyseessä katutyyli tai esiintymisasut. Hän ansaitsee ehdottomasti tyyli-ikonin tittelin!

PUMA x Dua Lipa -mallisto

Flutur-mallisto

Ysäristä inspiroitunut PUMA x Dua Lipa -yhteistyömallisto pitää sisällään tuotteita, jotka voit lisätä helposti osaksi asuasi.

Mustana ja valkoisena droppaava kapealinjainen t-paita on sekä söpö että mukava päällä. Klassisen mallinen paita on viimeistelty yhteistyömalliston logolla. PUMAn ja Dua Lipan välistä yhteistyötä kuvaavassa logossa yhdistyvät Duan nimi ja PUMAn legendaarinen Formstrip-raita, jotka yhdessä muodostavat useissa eri sävyissä hohtavan perhosen.

“Minulle perhoset ovat enemmän kuin vain kauniita olentoja. Ne edustavat monia asioita, esimerkiksi muutosta, toivoa ja muodonmuutosta. Kuluneen vuoden aikana perhosesta on tullut erityisen symbolinen ja merkityksellinen minulle.” – Dua Lipa

Eikä siinä vielä kaikki, sillä rajoitetussa valikoimassa on saatavilla myös sneakereitä! Nyt voit pukeutua kuten Dua PUMAn Mayze Flutur -sneakeriin – paksupohjaisen, kokomustan mallin voit yhdistää sekä farkkuihin, collegehousuihin, leggingseihin että moneen muuhun. Tästä tulee uusin go-to mallisi!

PUMAn ja Dua Lipan yhteistyömallisto

Pidätkö näkemästäsi? Shoppaa PUMA x Dua Lipa -malliston ensimmäiset tuotteet nyt.

Pysy kuulolla, niin tiedät kun koko mallisto droppaa vuonna 2022. 👀

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus