jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 19.1.2022

Treenivaatteet ulkotreeniin

‘New year, new me’ – onko tämä ajatus sinunkin mielessäsi näin uuden vuoden alussa? Monet suunnittelevat tähän aikaan vuodesta paluuta treenien pariin ja ulkotreenaamisesta on tullut suosittu vaihtoehto salitreenille. Ulkona treenaamisessa on kaiken lisäksi omat hyötynsä. Pimeään vuodenaikaan ulkona auringossa treenaaminen antaa sinulle energiaa ja tekee hyvää mielenterveydelle, sillä jo pelkkä luonnossa oleminen vähentää stressiä.

Kaipaatko inspiraatiota ulkotreeneihin pukeutumiseen? Otamme tässä postauksessa katsauksen siihen, millaiset treenivaatteet ulkotreeniin kannattaa pukea – nämä asut pitävät sinut lämpimänä niin juoksulenkillä, metsässä kuin ulkosalillakin treenatessa. Oletko valmis? Jatka lukemista!

Treenivaatteet ulkotreeniin miehille

 

Talvella on tärkeää pukeutua kerroksittain, jotta vältät paleltumisen treenin aikana. Niken takki on vettä hylkivä, ja heijastava kuosi pitää huolen siitä, että näyt myös pimeällä.

Haluatko lisää kerroksia? Technicalsin mustassa liivissä on kevyt, lämmittävä toppaus. Slim fit -mallisessa liivissä on käytännölliset taskut ja korkea kaulus, joka tarjoaa lisälämpöä myös kaulalle.

 

Uloin vaatekerros yläkropalle = check! Käännetään katse seuraavaksi alempiin kerroksiin eli paitoihin. Under Armourin tummanpunainen verryttelypaita on valmistettu kankaasta, joka lämmittää mutta pitää samalla olosi raikkaana. Pään yli puettavassa paidassa on lyhyt vetoketju, jota avaamalla voit viilentää oloasi treenin käydessä raskaammaksi.

Niken musta verryttelypaita sopii sekä kerrospukeutumiseen että sellaisenaan käytettäväksi, kun ilmat alkavat jälleen lämmetä. Paidan Dri-FIT-teknologia pitää olon raikkaana treenin ajan ja hihoissa olevat peukalonreiät takaavat optimaalisen istuvuuden.

 

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä tulevat housut! Kun treenaat pakkaskelissä, muista lisätä treenihousujen alle myös lämpimät alusvaatteet. Niken harmaat Sphere Pro -verryttelyhousut on varustettu lämmittävällä Therma-FIT-teknologialla, joka auttaa säätelemään kehon lämpöä. Lahkeiden vetoketjut helpottavat pukemista ja vetoketjullisissa taskuissa kannat mukanasi kaiken oleellisen.Jos etsit teknisempiä treenihousuja, tsekkaa nämä Under Armourin mustat verryttelyhousut. Joustavasta kankaasta valmistetut housut on varustettu olon raikkaana pitävällä teknologialla, joten olosi pysyy freesinä koko treenin ajan. Kapealinjainen malli näyttää hyvältä ja sopii etenkin kovatehoiseen treeniin.

Lisää miesten treenivaatteita löydät täältä.

Ulkotreeniin sopivat treenivaatteet naisille

Lisää kerroksia juoksuasuusi lämmittävällä liivillä. Under Armourin ColdGear Reactor -liivi hyödyntää vettä hylkivää teknologiaa ja siinä on lämmittävä ColdGear-toppaus. Heijastava brändäys parantaa näkyvyyttäsi pimeässä.

Niken takki on valmistettu vettä hylkivästä kankaasta ja viimeistelty heijastavilla yksityiskohdilla, joiden ansiosta se sopii myös iltatreeneihin. Korkea kaulus ja säädettävä huppu suojaavat kaulan sekä pään kylmältä ja tuulelta.

 

Muista myös alemmat kerrokset takin alle! adidaksen musta pitkähihainen juoksupaita on valmistettu hengittävästä materiaalista. Heijastavien yksityiskohtien ja hihoissa olevien peukalonreikien ansiosta paita sopii kylmällä ja pimeällä säällä treenaamiseen.

Niken vihreä verryttelypaita on varustettu olon raikkaana pitävällä Dri-FIT-teknologialla. Hihoissa olevat peukalonreiät pitävät paidan hyvin paikallaan, ja korkea kaulus lämmittää kaulaa.

 

Viimeisenä katsaus ulkotreeniin sopiviin alaosiin. Muista lisätä lämpimät alusvaatteet treenihousujen alle pakkaskelillä treenatessa. Niken pehmeästä polyesteristä valmistetut kapealinjaiset Academy-verryttelyhousut sopivat hyvin treenaamiseen. Dri-FIT-teknologia takaa raikkaan olon koko treenin ajan.

Trikoot sopivat ulkotreeneihin lämpimämmillä keleillä. Niken mustissa juoksutrikoissa on useampia taskuja lenkin aikana tarvittaville pienille tavaroille, kuten puhelimelle ja avaimille. Hengittävästä Dri-FIT-kankaasta valmistetut trikoot on viimeistelty heijastavalla brändäyksellä.

Tsekkaa kaikki naisten treenivaatteet täältä.

Asusteet viimeistelevät treeniasun

 

Kun treenaat ulkona, pidä huoli myös käsistäsi ja kasvoistasi. Kylminä päivinä on tärkeää huolehtia, että kroppa pysyy lämpimänä päästä varpaisiin. Niken neulehanskojen avulla pidät sormesi lämpiminä treenatessa. Kaksinkertaisesta neuloksesta valmistetuissa hanskoissa on pitävä kämmenpuoli, joka tulee tarpeeseen ulkosalilla.

Myös kaula ja kasvot tarvitsevat lisälämpöä lämpötilojen pudotessa. Niken tuubihuivilla suojaat sekä kaulasi että tarpeen mukaan myös kasvojen alaosan. Musta tuubihuivi on valmistettu joustavasta kankaasta, jonka Dri-FIT-teknologia pitää olon raikkaana ja kuivana.

Tutustu kaikkiin asusteisiin täällä.

Lisää inspiraatiota treeneihin

Tiedätkö nyt, millaiset treenivaatteet puet seuraaviin ulkotreeneihin? Voit tutustua JD:n treenivaatevalikoimaan täällä. Meiltä löydät sopivat tuotteet, halusit sitten treenata ulkona tai sisällä.

Jos kaipaat lisää treeni-inspiraatiota, kurkkaa esimerkiksi vinkit juoksuharrastuksen aloittamiseen täältä. Treenaatko talvella mieluummin sisätiloissa? Tutustu joogaan ja tsekkaa tästä postauksesta seitsemän aloittelijalle sopivaa jooga-asanaa. Vai onko treenimotivaatiosi täysin hukassa? Lue siinä tapauksessa vinkit tästä postauksesta.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus