jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 28.9.2021

Uutta JD:llä – BOSS lapsille

BOSSin laadukkaat lastenvaatteet ovat täällä! Uusi tyylikäs mallisto pitää sisällään vaatekaapin kulmakiviä perheen pienimmille sopivissa ko’oissa.

Hanki tyylipäivitys uuden kauden kunniaksi. BOSSin vaatteissa edustat parhaimmissasi joka tilanteessa.

BOSS vaatteet lapsille

Vaatekaapin kulmakiviä

Tuo päivitys vaatekaappisi perustuotteisiin. BOSSin t-paitavalikoimasta löydät pohjan katuvalmiiseen tyyliin. Värivalikoimaa löytyy aina klassisen valkoisesta rohkeaan siniseen asti – näillä päivität t-paitakokoelmasi uudelle tasolle!

Haluatko asuusi kerroksia? Lisää lämpöä ja kerroksia asuusi pehmeillä huppareilla ja collegehousuilla, jotka kääntävät takuulla katseita. Pehmeästä puuvillasta valmistetut vaatteet pitävät olon mukavana joka päivä!

Lasten BOSS

Asiallinen tyyli viikonloppuun

Jos kaipaat collegepaitaa asiallisempaa vaatetusta, tsekkaa BOSSin pikeepaitojen valikoima. Laadukkaat pikeepaidat ovat must-have jokaisen viikonloppuvarustukseen. Tyylikkäät paidat on viimeistelty kontrastia tuovilla yksityiskohdilla ja rinnan ikonisella logolla.

BOSS toppatakki

Asukokonaisuuden viimeistelevät toppatakit

BOSSilta löydät myös tyylin viimeistelevät takit. Klassisen mallinen toppatakki kääntää katseet minne ikinä menetkin. Kevyt ja lämmittävä untuvatakki on varustettu vetoketjukiinnityksellä, joustavilla hihansuilla, hupulla ja sivutaskuilla.

Haluatko nähdä lisää? Tsekkaa BOSSin lasten tuotteiden valikoima täältä ja shoppaile suosikkisi.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus