jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 14.2.2019

UUTTA: JD Sports saapuu Jumboon

Nyt myös vantaalaiset saavat oman JD:nsä, sillä uusin JD Sports -liike avataan Vantaan Jumboon 2. maaliskuuta klo 9. Avajaisbileissä on luvassa esityksiä sekä live-DJ. Avajaiset huipentuvat kilpailuun, jossa joku onnekas voittaa itselleen sneakerit koko vuodeksi. Tule siis nauttimaan katumuodin parhaista paloista paikan päälle – näitä avajaisia et halua missata!

Mikä JD Sports?

JD Sports on alunperin Englannista kotoisin oleva urheilullisten muotituotteiden johtava jälleenmyyjä, joka on aina perillä kuumimmista sneaker-dropeista ja katumuodin uusimmista tuulista. JD tekee tiivistä yhteistyötä lukuisten kuuluisuuksien ja somevaikuttajien kanssa, ja esitteleekin viimeisimmät trendit ja mallistot katumuodin sen hetkisten suurien nimien avustamana.

Kuvassa nainen ja Niken VaporMax 2019 -juoksukengät

Firman laaja brändirepertuaari vakuuttaa niin vannoutuneimman sneaker-harrastajan kuin käytännöllisen ulkoilijankin. Nike, adidas Originals ja PUMA kuuluvat JD:n nimekkäimpien merkkien joukkoon. Trendikkäät Fila, Ellesse ja Kappa loihtivat sinulle ihailevia katseita keräävän retrotyylin hetkessä. Käytännöllistä muotia edustavat brändit, kuten The North Face ja Berghaus, valmistavat kantajansa vaativiin sääolosuhteisiin. Myös JD:n omat merkit, kuten naisten treenivaatteita valmistava Pink Soda Sport ja katu-uskottavia vapaa-ajan asuja tehtaileva McKenzie, ovat suosittuja JD-fanien keskuudessa.

JD Sports perustettiin 80-luvulla Buryssa, Englannissa. Nykyisin liikkeitä on ympäri Eurooppaa: Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Italiassa ja Espanjassa. Viime vuosina JD on levinnyt myös Aasian ja Tyynenmeren alueelle, mistä liikkeitä voi löytää Malesiasta, Thaimaasta, Singaporesta, Etelä-Koreasta ja Australiasta.

Kuvassa mies The North Face -vaatteissa ja nainen Kappa-asussa

Suomeen ensimmäinen liike rantautui maaliskuussa 2018 Helsingin Itäkeskukseen. Saman vuoden heinäkuussa toinen myymälä avasi ovensa Tampereen Koskikeskuksessa. Jumbon liike ei tule olemaan ainoa uusi liike kauaa, sillä myös Espoon Sello saa oman JD:nsä maaliskuun lopulla. Maaliskuun 13. päivä JD:n verkkoliike viettää 1-vuotissyntymäpäiväänsä.

Jos JD Sports ei ole sinulle vielä tuttu, tutustu tarjontaan täällä – ei ole koskaan liian myöhäistä alkaa trendsetteriksi!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus