jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 12.1.2021

Uuden vuoden uudet tyylit

Vuosi 2021 on vihdoin täällä, ja se tarkoittaa tietenkin myös vaatekaapin päivitystä!

Lupasitko uuden vuoden kunniaksi suunnata taas treenaamaan tai haluatko vain freesata 2021-vuoden tyyliisi? Meiltä löydät sopivat vaatteet molempiin tilanteisiin.

Jos etsit uuden vuoden inspiraatiota pukeutumiseesi, jatka lukemista ja tsekkaa, mitä freesejä uutuuksia meille on ländännyt.

I AM JD

Oletko valmiina pitämään lupauksistasi kiinni?

Olipa ajatuksissasi sitten treenaamisen aloittaminen tai maratonille valmistautuminen, löydät JD:ltä varusteet, jotka motivoivat liikkumaan!

Tammikuussa itsensä motivoiminen liikkeelle voi olla vaikeaa. Uudet treenitrikoot tai freesit urheiluliivit voivat auttaa saamaan sinut ylös sohvalta, ja tuntemaan olosi valmiiksi uuden vuoden treeneihin! Raikkaassa lookissa voit keskittyä itse suoritukseen. Tsekkaa uutuudet Nikelta, Under Armourilta, adidakselta ja monilta muilta.

Valmistaudu alkuvuoden treeneihin ja shoppaa tuoreimmat urheiluvaatteet nyt. 💦

uudet tyylit

Uusi vuosi, uusi look

Olipa kyseessä mikä kuukausi tahansa, mukavuus on aina pääasiassa. Talvikuukausien pukeutumisessa kerrostaminen on avainsana.

Olemme koukussa päästä varpaisiin mätsääviin asukokonaisuuksiin. Nike, Ellesse ja monet muut ovat dropanneet uusia yhteen sopivia huppareita, collegepaitoja ja collegehousuja, joilla luot yhtenäiset asukokonaisuudet. Jos taas haluat mieluummin sekoitella eri tyylejä, leggingsit ovat oleellinen osa lookia.

Tsekkaa mimmien kuumimmat uutuustuotteet täältä! Näissä viihdyt sekä kotisohvalla että käännät katseet kaupungilla!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus