jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Lifestyle | 13.4.2021

Made to Move: Niken urheiluliivit ja -trikoot

Onko treenaaminen ollut go-to-harrastuksesi viime kuukausina? Vai oletko odottanut oikeaa hetkeä aloittaa liikunta? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Nike on täällä tuomassa sinulle lisäpotkua urheiluun!

Kesä on jo ovella, ja on aika panostaa fitnekseen. Mitä tulee urheiluvarusteisiin, voit luottaa Nikeen. Otetaan katsaus uusimpaan mallistoon, niin voit vihdoin viimeistellä treenilookisi kevätkuntoon. 

Tuki, jota tarvitset

Niken uudesta mallistosta löydät urheiluliivejä eri tukitasoissa. Toisinaan voi olla vaikeaa löytää juuri ne sinulle sopivat urheiluliivit. Ei hätää, Niken Bra Finder auttaa!

Bra Finderin avulla voit shoppailla urheiluliivejä kolmesta eri kategoriasta: matala, keskitasoinen ja korkea tukitaso. Jokainen malli on suunniteltu eritempoisille lajeille. Rakastatko kävelyä, joogaa tai pilatesta tai kaikkia kolmea? Kevyet, maksimaalisen mukavuuden takaavat Indy-liivit ovat vastaus kysymyksiisi. Oletko vailla keskitason tukea? Nike Swoosh -liivit ovat se, mitä tarvitset. Intensiivisemmän treenin, kuten HIIT-treenin tai juoksun, ystävä saa parhaan tuen Alpha-liiveistä, jotka tarjoavat parasta mahdollista tukea antaen sinun keskittyä täysillä itse treeniin. 

Oletko valmis löytämään sinulle täydelliset urheiluliivit? Löydät Bra Finderin Nike Hub -sivultamme.

Vapaata liikettä

Nike ei suinkaan rajoita innovaatioitaan urheiluliiveihin – mallistosta löydät myös valikoiman erilaisia urheilutrikoita. Mukavuus on taattu, olitpa lähdössä sitten juoksulenkille tai salille. Ikoninen One Tight -malli on päivitetty ajan tasalle; trikoista on saatavilla cropattu ja pitkälahkeinen versio. Training One 2.0 -malli kestää treenissä kuin treenissä. Sohvalta aina voimatreenisessioon, näissä trikoissa viihdyt koko päivän. Materiaali pitää hien loitolla ja kestää kyykkyjä!

Inspiroiduitko? Tutustu nyt Niken urheiluliivien ja trikoiden mallistoon ja tuo lisäpotkua treeniisi! Varoitus: lisämotivaatio taattu. 💦

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus