jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Urheilu | 3.9.2019

Top 6 tarttuvimmat treenibiisit – mikä sopii sinun lajiisi?

Kesän vaihtuessa syksyyn on aika päivittää soittolistat uuteen uskoon. Tunnelmallista ja melankolista kodikkaaseen syysiltaan? Ehkä myöhemmin, mutta treenataan ensin!

Treenibiisissä olennaisinta on tarttuva biitti, joka tuo harjoitukseen tarvittavaa lisäboostia – oli laji sitten mikä tahansa. Yksi ja sama biisi ei kuitenkaan tuo samaa motivaatiota esimerkiksi pilatekseen ja bootcampiin, vaan jokainen laji tarvitsee omanlaisensa taustamusiikin. Me täällä JD:llä kokosimmekin yhteen parhaat treenibiisit kuudelle eri lajille: bodypump, juoksu, salitreeni, spinning, bootcamp sekä pilates. Näistä saat lisämotivaatiota syksyiseen treenisessioon! 🍁

Sunday Morning – Matoma, Josie Dunne

Laji: Bodypump

Bodypump tarvitsee kumppanikseen nopeatempoisen ja mukaansatempaavan taustamusiikin. Matoman ja Josie Dunnen ‘Sunday Morning’ onkin täydellinen pumppibiisi, sillä se ei edes kirjaimellisesti jätä ketään kylmäksi, vaan pitää hien pinnassa alusta loppuun saakka.

Mitä päälle?

Bodypumpissa on hyvä varautua hikoilemaan, siispä paras treeniasu koostuu tukea antavista urheiluliiveistä ja sporttisista shortseista, joissa on helppo liikkua. Älä unohda mätsäävää juomapulloa!

 

Better now – Post Malone

Laji: Juoksu

Jammaile lenkkipolulla Post Malonen tahdissa. Rytmikäs ‘Better Now’ pistää fiilistelemään, pitää tempossa ja tuo juoksulenkkiin uudenlaista boostia.

Mitä päälle?

Iltojen hämärtyessä myös juoksulenkille on hyvä pukea jotain pitkähihaista. Niken Dri-FIT-teknologialla varustettu verryttelypaita yhdistettynä juoksushortseihin on lyömätön yhdistelmä. Sukkamaisen sulavasti istuva Epic React Flyknit 2 viimeistelee sporttisen kokonaisuuden. Tyylivinkki: Stailaa lenkkiasu yhteensopivilla logosukilla! 💨

 

TIME – Alesso

Laji: Spinning

Alesson ‘TIME’ -biisin biitti on kuin luotu spinning-tunnille. Tarttuvan kappaleen tahdissa hiki pysyy sopivasti pinnassa aina alusta loppuun saakka. Jaksaa, jaksaa! 🙌

Mitä päälle?

Lyömätön spinning-asu koostuu tukea antavista urheiluliiveistä ja legginseistä. Tuo treeniin särmää Under Armourin purppuranvärisellä setillä.

 

…Ready for it? – Taylor Swift

Laji: Bootcamp

Kovatempoisessa bootcampissa on tarkoitus antaa kaikkensa ja ylittää itsensä. Taylor Swift ja bootcamp? Ei ehkä ensimmäinen mieleen nouseva assosiaatio, mutta tummanpuhuva ’…Ready for it?’ on omiaan terästämään sessiota ja tuomaan siihen aitoa armeijafiilistä.

Mitä päälle?

Bootcamp-sessio taittuu parhaiten yksinkertaisessa ja hengittävässä urheiluasussa, joka pitää olon raikkaana rasituksesta huolimatta. Under Armourin treenisetti pitää hien loitolla iholta viimeiseen asti. 💦

 

1999 – Charli XCX, Troye Sivan

Laji: Salitreeni

Charli XCX:n ja Troye Sivanin biisissä on sopivasti tempoa salitreeniin. Kappale on niin rennon menevä, että tuskin huomaat tehneesi jo viimeisenkin sarjan.

Mitä päälle?

Asu, joka takaa parhaan salitreenin koostuu hengittävästä t-paidasta ja vapaan liikkeen takaavasti shortseista. Luottomerkkinä mikä muukaan kuin Under Armour. 💪

 

I Can’t Get Enough – benny blanco, Tainy, Selena Gomez, J. Balvin

Laji: Pilates

Hidastempoisempi pilates-tunti tarvitsee taustalleen jotain rauhallista, mutta tarttuvaa. ‘I Can’t Get Enough’ sopiikin lajiin täydellisesti.

Mitä päälle?

Pilates-asun yksi tärkeimmistä tekijöistä on mukavuus. Pitkähihainen verryttelypaita yhdistettynä urheiluleggingseihin on yhdistelmä, jolla et voi mennä harhaan!

 

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus