jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 4.9.2019

The North Face ’94 Rage

Tarjoten retroa kovimmillaan, The North Facen uusin Rage-kokoelma on juuri julkaistu – ja mikä parasta, voit nyt shopata ja ennakkotilata nämä katutyyliset helmet JD:ltä. TNF on hemmotellut meitä tänä vuonna jo kahdella dropilla. Nyt brändi ottaa uudella setillään etäisyyttä ‘92 Rage -kokoelmaan ja hyppää ajassa eteenpäin, boostaten valikoimaasi rohkeilla, 90-luvun inspiroimilla asuilla.

Viimeisimmällä teknologialla viimeistellyistä takeista throwback-tyylisiin fleeceihin, ‘94 Rage -kokoelma tarjoaa kaiken tarvittavan viileneviä päiviä varten.

Alkuperäinen Rage-kokoelma

Aitoa ysärifiilistä henkivä Rage-kokoelma suunniteltiin lumilautailun vaatimaa käytännöllisyttä silmällä pitäen. Ikonisten vaatteiden tuli sopia säähän kuin säähän ja suoriutua kaikkein intensiivisimmistä urheilusuorituksista.

90-luvun alkupuolen lumilautailuskenen estetiikka keskittyi rohkeaan, arkailemattomaan ilmaisuun. Löysät housut, kirkkaat värit ja katseita kiinnittävät logot dominoivat rinteitä.

The North Face '94 Rage

’94 Rage

Laskettelurinteiltä inspiraationsa saanut kokoelma on täynnä lumilautailun nostalgiaa, kulttuuria ja asennetta. Voit olla varma, että retroprinteillä ja rohkeilla värisävyillä viimeistelty ‘94 Rage -kokoelma herättää huomiota urbaanilla, katuvalmiilla tyylillään. Aina ajankohtainen The North Face tuo 90-luvun asenteen jälleen kaduille.

Viimeisin lanseeraus pitää sisällään brändin arkistojen inspiroimia tyylejä. T-paitoja, verryttelyhousuja, fleecepaitoja ja takkeja sisältävä Rage ‘94 -kokoelma on suunniteltu räväkällä väripaletilla: punaisen, keltaisen ja mustan yhdistelmät vievät colour blocking -trendin uusiin ulottuvuuksiin.

The North Face '94 Rage

TNF:n ikoninen Nuptse-takki tekee paluun ja tällä kertaa se on viimeistelty alkuperäisen ‘94 Rage -kokoelman legendaarisella pyörreprintillä. Hanhenuntuvalla topattu Nuptse on tämän talven must have -takki, joka tuo maksimaalista lämpöä ottaessasi kadut haltuun.

Kaipaatko kevyttä lämmöneristystä kerrospukeutumisesi osaksi? Tutustu silloin kokoelman fleecepaitaan tai -huppariin. Yhdistele lämpöiset yläosat graafiseen t-paitaan, joka on viimeistelty lumilautailuikonia ja TNF-urheilijaa, Jim Zellersiä, reppaavalla printillä.

Haluatko nähdä lisää? Tutustu nyt koko Rage ‘94 -kokoelmaan ja upgreidaa tyylisi talvea varten.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus