jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 4.4.2019

Katu-uskottavana kevääseen – top 5 sneakerit miehille

Kevät lähestyy kovaa vauhtia, ja kohta on taas aika vaihtaa paksut huivit sekä massiiviset untuvatakit huolettomaan farkun ja kahisevan tuulipukukankaan kyllästämään kevättyyliin. Kevään kunniaksi lyhenevät lahkeet tarvitsevat luonnollisesti kaverikseen sen täydellisen kenkäparin. JD kokosi yhteen kevätkauden viisi must-have sneaker-mallia, jotka lupaavat palvella omistajaansa uskollisesti läpi kesän, tyylistä tinkimättä.

adidas Originals NMD R1

NMD on lyhenne sanasta “nomad”, vaeltaja. adidas Originals NMD R1 onkin jokaisen urbaanin vaeltajan ykkösvalinta, joka kuljettaa sinua ympäri maailman – olipa kohteena sitten Bali, Pariisi tai oma kesämökki. Malli huokuu mukavuutta hengittävän, jalan muotoon mukautuvan tekstiilipäällisensä ansiosta. Loihdi sporttityyli päästä varpaisiin yhdistämällä NMD R1 verryttelyasuun tai pue malli rennosti farkkujen ja t-paidan kanssa. Varmaa on, että mukavuutta ei kesäilloista puutu nämä popot jalassa.

Nike Air Force 1 ’07 Low Essential

Nike Air Force 1 ’07 Low Essential on yksi katukuvan klassisimmista sneaker-malleista, joka ei petä tyylin eikä mukavuuden osalta. Yhtenä Niken monipuolisimmista malleista Air Force ’07 Low Essential on omiaan viimeistelemään asun kuin asun – yhdistä malli trendikkäisiin cargohousuihin tai luo kauden rennoin look antamalla sillä loppusilaus t-paidalle ja shortseille. Mallin klassisin väri on tietenkin valkoinen.

Kuvassa adidas originals NMD ja Nike Air Force 1 Low

Vans Old Skool

Vansin suosituin malli Old Skool on ollut yksi tennarien historian suurimmista klassikoista jo vuodesta 1977. Tavaramerkkinään vohvelikuvioinen pohja ja vino raita sivupinnalla, malli on löytänyt tiensä monien kuuluisuuksien vaatekaappiin aina rokkistaroista katutyylin pioneereihin. Yhdistä retromalli chinoihin tai cropattuihin farkkuihin ja rentoon yläosaan. Kaiken kaikkiaan, kasuaali Old Skool on omiaan täydentämään asun kuin asun. Kääräise siis lahkeet ylös, sujauta jalkaasi tämän kesän huolettomin kenkäpari ja suuntaa suoraan terassille nauttimaan auringosta.

Jordan Air 1 Mid

Urbaani seikkailu alkaa jalassasi Jordan Air 1 Mid -sneakerit. Klassikoksi muodostunut, Michael Jordanin innoittama malli näki päivänvalon jo vuonna 1985. Katutyyliä parhaimmillaan edustavan popon tie huipulle ei ole ollut helppo, mutta vuosien varrella se on vakiinnuttanut paikkansa street style -ikonina. Viimeistele siis katu-uskottavin asusi sujauttamalla jalkaan Jordan Air 1 Mid.

Kuvassa Vans Old Skool ja Jordan Air 1 Mid

adidas Ultra Boost 19

Keväinen juoksulenkki saa lisäboostia tästä sporttisen seikkailijan must-have-mallista.  adidas Ultra Boost 19 on äskettäin lanseerattu luomus, jota työstettiin 3 vuotta – eikä turhaan. Vallankumouksellinen malli istuu kuin sukka saumattoman päällisensä ansiosta tarjoten tukea juuri niissä kohdissa, joissa sitä eniten tarvitset. Askel saa luonnollisen tunnun kengän responsiivisten ominaisuuksien ansiosta. Ultra Boost 19 ei sovi vain urheiluun vaan myös vapaa-aikaan. Retrotyyli syntyy yhdistämällä popot ysäriä huokuvaan verryttelyasuun tai tuulipukuun. Jos haluat olla erityisen trendikäs, käytä mallia ilman nauhoja. Olipa käyttötarkoitus mikä tahansa, ei tästä mukavuusaste enää nouse!

Kuvassa adidas Ultra Boost 19

Jos et löytänyt uutta kevätsuosikkia vielä tältä listalta, tsekkaa JD:n sneaker-kokoelma kokonaisuudessaan täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus