jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 11.4.2019

Uutta JD:llä: adidas Originals Nite Jogger

Kevään ja tulevan kesän ehdoton suosikkimalli, adidas Originalsin Nite Jogger, on juuri saapunut JD:lle!

Nite Jogger -sneakerit ovat saatavana useassa värisävyssä perusmustasta ja -harmaasta värikkäämpiin kokonaisuuksiin, jotka sisältävät myös JD-eksklusiivisia värimaailmoja. Nite Joggerit sopivat koko perheelle, sillä kokoja löytyy niin miehille, naisille kuin lapsillekin, jotta jokainen voisi nauttia kenkien luomista retroviboista.

adidas Nite Jogger -mallisto

The OG – alkuperäinen adidas Nite Jogger

Nite Jogger nimi juontaa juurensa pimeässä juoksevien lenkkeilijöiden näkyvyyden parantamisesta. Ensimmäisen kerran vuonna 1979 julkaistu malli on nimittäin varustettu heijastavilla yksityiskohdilla, joiden ansiosta Nite Jogger toi uudenlaista näkyvyyttä juoksijoille.

Vuoden 1979 malli oli ensimmäinen kenkä, jossa adidas käytti heijastavia materiaaleja antaen suuntaa tuleville malleille.

Uusi siluetti

Nite Joggerit tekevät paluun markkinoille alkuperäisestä mallista muuttuneena. Inspiraationsa malli saa edelleen vuoden -79 Nite Joggerista, mutta yhdistää siihen modernia teknologiaa. Päivitetty design uudistaa alkuperäisen mallin, mutta pitää silti throwback-lookin, joka huokuu retrohenkeä.

kaksi Nite Jogger -mallia

Nite Joggerit on varustettu hengittävällä, mutta kestävällä verkkomaisella päällisellä, jota tukevat ylellisen lookin luovat mokkanahkaiset kaistaleet. Kengät on asetettu legendaarista Boost-teknologiaa hyödyntävälle välipohjalle, joka on adidaksen tähän asti responsiivisin välipohja. Nite Jogger ei ole vain malli, joka sopii juoksulenkille, vaan siitä on kehittynyt lifestyle-sneaker, joka on kaduilla kuin kotonaan.

Nite Joggerit eivät olisi mitään ilman heijastavia yksityiskohtia – se on malli heille, jotka tietävät ettei koskaan ole liian myöhäistä hankkia lisää näkyvyyttä. Kenkien nauhoja ja kolmea raitaa sekä sivupintoja koristavat 3M:n heijastavat materiaalit, jotka eivät taatusti jää huomaamatta. Heijastinkankaan ansiosta kenkä on pimeässä aivan erinäköinen kuin päivänvalossa.

adidas Nite Jogger -kengät

Shoppaile Nite Joggerit

Pidätkö näkemästäsi? Älä jää pimentoon, vaan tsekkaa koko Nite Jogger -mallisto ja löydä omat suosikkisi!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus