jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 28.10.2020

Talven suosikki: Timberland

Syksy on virallisesti täällä, talven tehdessä jo tuloaan. Me JD:llä haluamme varmistaa, että olet valmiina kohtaamaan talviset olosuhteet. Vastaus kysymyksiimme? One word – Timberland.

Vuonna 1952 perustettu Timberland syntyi kovasta työstä, innovaatiosta sekä rakkaudesta ulkoilmaan. Timberland on puolellasi, kun haluat viettää aikaa ulkona silloinkin, kun sää koettelee. 

Alla esittelemme tuotemerkin uuden malliston parhaat palat. Värväsimme malleiksi vaikuttajat @tristantaylormade ja @thomasvegeler. Luvassa on siis kivenkovaa katutyyliä, kuuntele siis tarkasti, jos et ole vielä päivittänyt kenkäkokoelmaasi talveen!

Timberland

6 Inch Classic

Onko klassisempaa kenkämallia edes olemassa? Yksi ensimmäisistä vedenkestävistä nahkasaappaista, 6 Inch Classic, pysyy suosikkina kaudesta toiseen, eikä suosio näy laantuvat vielä 45 vuoden jälkeenkään. Lontoolainen Tristan esittelee kenkäparin yhdistettynä revittyihin farkkuihin, pitkähihaiseen ja topattuun liiviin.

Timberland

Field Trekker

Field Trekker on yhdistelmä Timberlandille omaista retkikengän estetiikkaa ja modernia tyyliä. JD-eksklusiivissisä mustan ja vaaleanruskean sävyissä saatava malli on valmistettu kestävästä nupukkinahkasta, joka tulee kestävää kehitystä tukevalta tehtaalta. OrthoLite®-pohjallinen ja puristusvalettu EVA-välipohja takaavat maksimaalisen mukavuutta. Malli Thomas näyttää rentoakin rennommalta hupparin ja collegehousujen yhdistelmässä. 

Timberland

Killington

Sneakerinomaista mukavuutta tuova Killington on kevyt ja joustava malli. Innovatiivisellä kolmikerroksisella  SensorFlex™-teknologialla varustettu kenkä tarjoaa tukea ja joustoa yhtä aikaa. Tristan näyttää miten Killington-pari yhdistetään farkkuihin tai cargohousuihin.

Need some Timbs in your life? Tsekkaa JD:n Timberland-mallisto kokonaisuudessaan täältä!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus