jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 26.9.2018

Syksyn trendikkäät takit

Tuntuuko sää yhä viileämmältä ja varastosta kaivetut syystakit luotaantyöntäviltä? Ei hätää, JD Sports stailaa sinut tyylikkäästi säähän kuin säähän! Takki on syysasun perusta ja sen tulisikin olla ensimmäinen hankinta pakattuasi kesäkamat varastoon.

Syksyn 2018 takkitrendeissä näkyvät vahvasti tuulitakit ja anorakit, bombertakit sekä kevyet toppatakit. Värien kirjo on kaikkea syksyn the väristä khakista, aina kirkkaan keltaiseen. Kuoseissa toistuvat retrot logo- sekä camokuosit. JD:lta löydät toinen toistaan upeampia syystakkeja muun muassa seuraavilta tuotemerkeiltä: adidas Originals, Nike, Napapijri, The North Face ja Fila. Näiden takkitrendien ja tuotemerkkien myötä syksy 2018 on kaikkea muuta kuin tylsä!

Tuulitakit ja anorakit

Tuulitakki on streetwear-muodin kulmakiviä, sillä se henkii rentoa ja sporttista katu-uskottavuutta. Tuulenpitävä takki on suunniteltu vastaamaan niin sanottujen välikausien tarpeisiin. Sama tuulitakki palvelee sekä viileinä kesäpäivinä, alkusyksystä että kevään loppupuolella.

Anorakki on hupparimaisempi versio tuulitakista. Se on yleensä varustettu hupulla, lyhyellä vetoketjulla sekä isolla etutaskulla. Perinteinen tuulitakki sekä anorakki kumpikin sopivat niin lenkkipoluille kuin muuhun vapaa-aikaan.

Fun fact: Sana anorakki tulee Grönlannin eskimokielestä, sillä se on alun perin eskimoiden käytössä ollut, turkiksesta valmistettu, hupullinen pusero.

Air Max 270 heel unit

Bombertakit

Pilottitakkinakin tunnettu bombertakki on jo pidempään pysynyt katukuvassa sen rohkean ja rennon designin ansiosta. Se on onnistunut lyömään itsensä ilmiömäisesti läpi niin lasten, naisten kuin miestenkin keskuudessa jokapäiväiseen käyttöön sopivana luottotakkina. Bombertakki on helppokäyttöinen, sillä sen voi yhdistää mitä erilaisempiin asukokonaisuuksiin.

Fun fact: Bombertakki on alun perin ollut käytössä sotilaslentäjillä 1900-luvun alussa, jonka jälkeen muun muassa elokuvat, kuten Top Gun ja Pearl Harbor, ovat tehneet bombertakkia tunnetuksi.

Kevyet toppatakit

Padded jackets, puffer jackets, puffa jackets… Kevyt toppatakki on tämän syksyn ehdoton suosikkitakki! Se on tyyliltään huoleton ja sporttinen. Takin kevyet toppaukset eristävät lämpöä ja sen lisäksi ne luovat visuaalista näyttävyyttä. Kevyiden toppatakkien kirjo on laaja, sillä voit valita muun muassa siistimmän padded-takin sekä hieman isommilla toppauksilla varustetun puffer-takin välillä. Myös kevyt toppatakki on monikäyttöinen välikausimalli, joka palvelee loppusyksystä sekä alkukeväästä pitäen käyttäjän olon lämpimänä ja lookin viileänä.

JD exclusive navy colourway

 

Älä aikaile, sillä syksy on jo täällä! Tsekkaa JD:n monipuolinen takkivalikoima täältä ja klikkaa oma takkisuosikkisi kotiin.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus