jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Urheilu | 29.9.2018

Syksyn treenivinkit by JD ja Eevi Teittinen

Haluatko kuntoilla, mutta et saa motivoitua itseäsi aloittamaan? Oletko jo aloittanut syksyn treenit, mutta vanhat ohjelmat tuntuvat pakkopullalta? Ei hätää, JD Sports jakaa syksyn treenivinkit, jotka saavat sinut palamaan halusta juosta lenkkipolulle! Tsekkaa myös  fitness-urheilija Eevi Teittisen neuvot sekä tämän hetkeiset suosikkitreenibiisit postauksen lopusta.

Mieti miksi haluat liikkua

Motivaation löytämiseksi ja ylläpitämiseksi on aloitettava miettimällä miksi haluaa liikkua ja mitä haluaa treenaamisen itselleen antavan tai mahdollistavan. Tavoitteet tukevat motivaatiota ja sellaisen muotoileminen mielessään, ääneen tai paperille on konkreettinen askel sitoutua tavoitteeseen.

Air Max 270 heel unit

Treenaa ulkona

Syksy on mahtavaa aikaa treenata ulkona! Kauniina syyspäivänä ei aina tarvitse lähteä salille hikoilemaan, sillä ulkona on mahdollista toteuttaa mitä monipuolisempia treenejä. Raikas ulkoilma ja treeniympäristön vaihtelu virkistävat mieltä.

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Muuta vanhoja kaavoja

Salilla kuntoillessa treeniohjelmaa on hyvä muuttaa säännöllisin väliajoin. Pidemmällä aikavälillä lihakset tottuvat useasti toistettaviin liikesarjoihin, jonka jälkeen optimaalista kehitystä on vaikea saavuttaa. Uusi treeniohjelma stimuloi lihaksia eri tavalla, ja se avaa tilaa uudelle kehitykselle.

Kokeile uusia harrastuksia

Vaihtoehtoja liikunnalle on lukuisia. Uuden harrastuksen aloittaminen vaatii rohkeutta, mutta se on erittäin palkitsevaa. Mitä erilaisempia liikuntamuotoja kokeilee, sitä paremmin tunnistaa millainen liikunta innostaa eniten. Useimpiin harrastuksiin on mahdollista kysyä ilmaista kokeilukertaa ennen kuin päättää sitoutua ostamaan kausikortin.

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

 

Investoi uusiin treenivaatteisiin

Mikään ei piristä treenaamista niin kuin hyvät varusteet! Nike, Under Armour ja adidas ovat hyviä esimerkkejä tuotemerkeistä, jotka tarjoavat toinen toistaan ensiluokkaisempia vaatteita ja kenkiä lajiin kuin lajiin.

 

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

… Entäs fitness-urheilija Eevi Teittisen vinkit JD:n blogilukijoille?

“Pysy liikkeessä. Tee mikä tuntuu hyvältä ja motivoivalta! Tärkeintä on löytää harrastuksia, jotka sopivat omaan liikkumiseen. Kokeile myös uusia juttuja! Saat niistä inspiraatiota ja onnistumisia. ” Eevi vastaa. Viimeiseksi vinkikseen Eevi lisää vielä: “Aseta pieniä tavoitteita – ne saavat sinut sitoutumaan ja tavoittelemaan jotakin itsellesi tärkeää.”

Musiikista on hyvä ammentaa inspiraatiota myös treenamiseen. Tässä Eevi Teittisen tämän hetken TOP 3 Treenibiisit:

  1. High on life – Martin Garrix, Bonn
  2. Taste – Tyga, Offset
  3. Gabriel Lion – Dirty Margarita

Kuvassa on Eevi Teittinen päällään adidas Originals huppari sekä adidas Originals laukku.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus