jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 3.10.2018

Get The Look: Home Of Sneakers

Kattavan streetwear -tuotetarjontansa ansiosta JD Sports tekee yhteistyötä tyylikkäiden somevaikuttajien kanssa, jotka jakavat JD:n tavoitteen luoda suomalaisille inspiraatiota ja ideoita pukeutumiseen. Tsekkaa alta, mitä Home Of Sneakers -blogin luoja Shava Sofy valitsi kuukauden asuksi JD Sportsin valikoimasta.

Home Of Sneakers on Suomen suurin sneaker-sivusto ja blogi, joka pitää sisällään kattavasti tietoa sneakereista ja katumuodista. Sivuston perustaja Shava Sofy on 23-vuotias street style  -asiantuntija, joka sekä jakaa tuotetietoa että innostaa trendikkääseen pukeutumiseen.

Mitä Shava Sofy valitsi JD:n tuotevalikoimasta?

Lacoste Ripstop -toppaliivi

Nike Sportswear Tech Crew -verryttelypaita

Nike Twill-verryttelyhousut

Nike VaporMax Flyknit 2 -sneakerit

Kuvassa on Home Of Sneakers blogin kirjoittaja Shava Sofy päälllään JD:n Lacoste Ripstop -toppaliivi, Nike verryttelypaita, Nike verryttelyhousut sekä VaporMax sneakerit

Shava Sofyn asuvalinta on täydellinen viilenevään syksyyn. Lacosten toppaliivi yhdistettynä Niken verryttelyhousuihin ja -paitaan sekä VaporMax-sneakereihin edustaa tyylitietoisuutta ja rentoa sporttisuutta. Syksy tuo monipuolisuutta ja kiinnostavuutta pukeutumiseen, aivan kuten Shava Home Of Sneakers -blogissaan ilmaiseekin: ”Kesällä tuntuu, että asut jäävät omaan makuun hieman yksinkertaisiksi. Asuun voi tietty tuoda lisää mielenkiintoa ja yksityiskohtia eri asusteilla, mutta kokonaisuudessa se jää silti hieman vaisuksi. Tästä syystä kevät ja syksy ovat olleet minulle mieluisimpia vuodenaikoja.” Lue teksti kokonaisuudessaan täältä.

JD exclusive navy colourway
Air Max 270 heel unit

Kerrospukeutuminen on ajankohtainen ja mahtava tapa leikitellä asuvalinnoilla ja extreme layering on lukuisissa kansainvälisissä blogeissa listattu tämän syksyn kärkitrendiksi. Irrottele sinäkin ja kopioi postauksen asuvalinta täältä.

Psst! Mikäli pidit asukokonaisuudesta, seuraa JD Sportsin blogia ja Instagramia ja tiedät minkä setin Home Of Sneakersin Shava seuraavaksi valitsee.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus