jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 19.10.2022

Syksyn mukavimmat vaatteet Juicy Couturelta

On taas se aika vuodesta, kun kääriydymme viltin alle lämpimän teekupin kanssa. Iltojen pimentyessä ja päivien viilentyessä haluamme pukeutua mahdollisimman mukaviin vaatteisiin.

Kauden mukavimmat vaatteet löydät tietenkin Juicy Couturelta. Tuotemerkin syksyiset uutuudet saapuivat juuri. Lue lisää alta!

Juicy Couture vaatteet syksyyn
Juicy Couture verryttelyasut

Y2K-energiaa ✨

Juicy Couture tuli tutuksi jo 90-luvulla, jolloin tuotemerkki julkaisi ensimmäiset ikoniset verryttelyasunsa ja timanttibrändätyt tuotteensa. Tuotemerkin vaatteisiin pukeutuivat myös julkkikset, kuten Kim K ja Paris Hilton.

 

Nyt vuonna 2022 vuosituhannen alun tyyli on jälleen in. Väljien farkkujen, huivitoppien ja matalien vyötäröiden lisäksi Juicy on taas mukana trendien aallonharjalla. Ja me emme voisi olla enemmän innoissamme!

 

Himoitsetko sinäkin athleisure-henkistä Y2K-tyyliä? Juicy Couturen uuden kauden mallisto täyttää kaikki toiveesi.

Juicy Couture syksyn mallisto
Juicy Couture

Juicy Couturen mallisto ei olisi mitään ilman velourista verryttelyasua. Syksyn mallistosta löydät useita tuotemerkille tuttuja ja supermukavia kaksiosaisia asuja.

 

Mallistossa on verryttelyasuja useissa eri väreissä aina neutraaleista sävyistä klassikoihin. Tämä on täydellinen asu niin kaupungille, brunssille kuin kotona oleiluun! Jos kaipaat vaihtelua, tsekkaa velouriset, marmorikuvioidut vaatteet tai säväytä Juicy Couture -kuosilla.

 

Haluatko ripauksen Juicy Couturen säihkettä elämääsi? Tutustu uutuuksiin täällä! 💎

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus