jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 20.10.2022

Nike Air Force 1: ilmassa jo 40 vuotta

 

Jo 40 vuotta ikonina. Liity juhlistamaan Niken legendaatista Air Force 1 -mallia! Valmiina juhlaan?

Näyttääksemme rakkautemme legendaa kohtaan, toivotamme juhlasankarille hyvää syntymäpäivää isolla kädellä. On aika onnittella 40-vuotiasta klassikkoa, joka on kulkenut pitkän matkan aina arkistojen alusta tähän päivään!

 

Niken vuosipäivä

Ikoni syntyy 👟

Alunperin koripallokengäksi tarkoitettu Air Force 1 oli ensimmäinen malli, joka toi innovatiivisen Air-teknologian pelikentille. Kenkämalli saapui markkinoille vuonna 1982.

 

Se nähtiin parhaiden NBA-pelaajien, ryhmän lempinimeltään Original Six, jalassa pian lanseerauksensa jälkeen.  40 vuoden jälkeen moni asia on säilynyt ennallaan. Kuten sanonta kuuluu “if it ain’t broke, don’t fix it!” – jos jokin ei ole rikki, miksi korjata sitä?

 

Kenkämalli on siisti ja klassinen, tunnettu joka puolella maailmaa. Myös mukavuus ja tyyli yhdistyvät siinä vaivattomasti. Vuosipäivää juhlistaakseen Nike on lanseerannut erikoisversion klassikosta sulavalinjaisen hienostuneilla yksityiskohdilla, saatavana miesten sekä naisten ko’oissa. Laadukas tukeva nahkapäällinen ja tukea tuovat päälliset yhdistyvät kullan hohtoon ja kannan kohokuviointiin, jossa komeilee numero 40.

 

Juhlitaan Swoosh-tyyliin ✅

Malli on herättänyt huomiota sneaker-yhteisessä ja tehnyt yhteistyötä suurien nimien, kuten Off White, Louis Vuitton ja Supreme, kanssa, säilyttäen oman DNA:nsa.

 

Haluamme kunnioittaa sen juuria hip hop -kulttuurissa ja siksi juhlimmekin vuosipäivää Lontoosta tulevan ja TikTokista ja YouTubesta tutun tanssikollektiivi Sturdy Offin voimin. Kanavalla fiilistellään ja näytetään mooveja tarttuvien biittien tahtiin. Yritä pysyä tahdissa… 👀

40 vuotta AF1-huumaa 🙌

Todista rakkautesi Niken ikonikenkää kohtaan ja coppaa suosikkimalli jo tänään. Seuraa meitä somessa @JDOfficial ja @jdsportsfi niin pysyt mukana juhlahumussa…

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus