jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 19.8.2020

Rita Oran inspiroivat lookit

Kesäkuussa Rita Ora oli mukanamme #IAMJD-kampanjassa, ja nyt hän on taas täällä tarjoamassa lisää inspiraatiota pukeutumiseen! Tyylin kuningatar Rita viihtyy rohkeissa lookeissa – olipa hän astumassa esiintymislavalle, kadulle, punaiselle matolle tai ottamassa kuvia Instaan. 

Rita stailasi tuoreimmat asut Nikelta ja adidakselta. Jos haluat copata tyylit itsellesi, ole nopea! Lue lisää alta.

Rita Ora

Varasta Ritan tyyli

Rita lyöttäytyi yhteen kanssamme Los Angelesissa keväällä ennen maiden rajojen sulkeutumista, ja auttoi kuratoimaan sekä stailaamaan joukon erilaisia asukokonaisuuksia – lisäten niihin omaa tyyliään ja jopa korujaan.

Pitääkseen ensimmäisen lookin extrachillinä, hän yhdisti Niken urheiluliivit kolmiraita-lookiin. Ritalla on päällään rennot collegehousut yhdessä adidaksen 1969-vuoden ikonin, Superstar-sneakereiden, kanssa. Mustavalkoiset kengät sopivat asuun kuin asuun. Lookin hän viimeisteli kerroksella kultaisia kaulaketjuja. Olemme koukussa!

Ritan toinen look sopii täydellisesti kesäkauteen. Hänellä on yllään yksinoikeudella JD:llä myytävä t-paita ja tupla-annos retroa; pyöräilyshortsit sekä Nike Blazer -sneakerit. Tyylin hän on kruunannut NY Yankees -lippalakilla.

Pidätkö näkemästäsi? Klikkaa kuvia ja shoppaa Ritan lookit! ✨

 

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus