jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 22.6.2020

#IAMJD-kampanja feat. Rita Ora

Suuria uutisia! Viimeisin #IAMJD-kampanjamme on juuri dropannut ja meillä on mukana uusi kasvo päästä varpaisiin JD:n tuotteisiin pukeutuneena.

Rohkeiden lookien ja anteeksipyytelemättömän tyylin kuningatar Rita Ora (@ritaora) on mukana JD:n uusimmassa kampanjassa, yhdessä tunnetuimpien brändien kanssa. Sen lisäksi, että Rita näyttää kuinka lookit rokataan, hän teki yhteistyötä kuvauksissa, tuoden niihin oman twistinsä.

Haluatko tietää lisää? Jatka lukemista…

 

#IAMJD

Rita Ora lensi ennen maiden rajojen sulkeutumista Los Angelesiin tekemään yhteistyötä kuvauksissa JD:n kanssa. Hän kokosi, ei vain yhtä tai kahta, vaan viisi asukokonaisuutta, ja lisäsi niihin stailaamalla omaa tyyliään. Nikeen ja adidakseen pukeutunut Rita tarjoaa sinulle inspiraatiota kesän pukeutumiseen. Mukana myös paljon yksinoikeudella JD:ltä saatavia tuotteita!

Pyöräilyshortsit ovat tällä hetkellä pinnalla, ja Rita yhdisti kolmiraitaiset shortsit toiseen kesän kuumimmista trendeistä: batiikkivärjäykseen. Hän toi myös yksinoikeudella JD:llä myytävän Niken topin aivan uudelle tasolle hänelle tunnusomaisilla kultaisilla koruilla, lisäten topin pariksi muun muassa useita kultaisia kaulakoruja. Asut hän on viimeistellyt adidaksen klassisilla Superstar-sneakereillä ja Niken Blazer-tennareilla.

 

Pidätkö näkemästäsi? Shoppaile lookit yltä ja tsekkaa kampanjan tuotteet täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus