jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 20.4.2022

Retropäivitys Juicy Couturelta

Juicy Couturen nimi on ollut kaikkien huulilla siitä lähtien, kun brändi toi takaisin sen ikoniset, ysäriltä ja vuosituhannen vaihteen alusta tutut tyylit. Ja meillä on hyviä uutisia, sillä Juicy Couture jatkaa tänä kautena samalla linjalla.

Kuulit oikein. Juicy Couture on taas täällä uuden must-have-tuotteita sisältävän kevään ja kesän malliston kera. Juurilleen uskollisesta mallistosta löytyy tuttuja tyylejä keväisissä väreissä ja pehmeässä froteekankaassa, ikonista velouria unohtamatta.

Kaipaatko Juicy-viboja uuden kauden asuihisi? Jatka lukemista!

Juicy Couture kevät-kesä 2022

Uuden kauden tyyliä

Ysärimimmit muistavat Juicy Couturen jo vuosien takaa. Brändin ikonisissa tyyleissä nähtiin julkkiksia, kuten Paris Hilton, Beyoncé ja monia muita, jonka ansiosta Juicy ansaitsi kulttimaineen 90-luvulla. Palataan takaisin tähän päivään ja JC pysyy yhä uskollisena retrotyylilleen julkaisten uuden malliston retrohenkisiä tuotteita.

Kyllä, alkuperäiset verryttelyasut ovat taas täällä, ja voit poimia omasi monista söpöistä värimalleista. Valitse klassinen musta tai piristä tyyliäsi vaaleanpunaisella, sinisellä tai violetilla – me ainakin ollaan näihin koukussa 😍

Juicy Couture

Juicy pitää huolen tyylistäsi myös kesän lämpiminä päivinä, kiitos juuri dropanneiden mätsäävien froteekankaisten asujen. Valitse huppari tai verryttelytakki ja mätsää se pehmeästä froteesta valmistettuihin shortseihin, jotka on viimeistelty Juicyn tutulla brodeeratulla brändäyksellä. Voit myös pukeutua Juicy Couturen tuotteisiin päästä varpaisiin yhdistämällä asukokonaisuuteen siihen mätsäävän t-paidan tai halterneck-topin.

Oletko suuntaamassa lomalle? Juicy Couture pitää huolen myös lomatyylistäsi, sillä mallistosta löydät lisäksi valikoiman bandeau-mallisia bikinisettejä sekä imartelevia uimapukuja. Glamouria uima-altaalle!

Juicy Couture bikinit

Kevät on vihdoin täällä ja on aika hankkia päivitys vaatekaappiin! Shoppaa raikkaat uutuudet Juicy Couturelta kun vielä ehdit.

Mitä vielä odotat? Tutustu mallistoon nyt 💚🧡

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus