jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 11.11.2020

Pukeudu klassikkoon – PUMA Suede Classic

Kenkämallien klassikko PUMA Suede on jälleen täällä, yli 50 vuotta ensijulkaisunsa jälkeen!

Nyt koko perhe voi viimeistellä asunsa tällä PUMAn klassikolla, sillä siitä julkaistiin useita eri värimalleja sekä miehille, naisille että lapsille. Lue lisää Suede Classic -mallista alta ja coppaa klassikko omaksi!

PUMA Suede Classic

PUMA Suede -kenkämallin historia

Vuonna 1968 julkaistusta Suedesta on tullut yksi merkin suosituimmista kengistä kautta aikojen. Pelikentiltä katutyyleihin päätyneestä sneakeristä tuli SE malli, johon kaikki halusivat pukeutua. Kulttuuri-ikoni oli syntynyt.

Kaikki sai alkunsa vuoden 1968 olympialaisista, kun pikajuoksija Tommie Smith otti vastaan mitalinsa pukeutuneena upouusiin Suede-sneakereihin. Sen jälkeen kengät nähtiin Walt ‘Clyde’ Frazierin jalassa. Vuonna 1973 New York Knicksissä pelannut Frazier oli yksi NBA:n suurimmista tähdistä. Hänen tyylinsä tunnistettiin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, ja 70-luvulla hänestä tehtiin yksi PUMAn brändilähettiläistä. Frazier oli ensimmäinen koripalloilija, jolle luotiin oma sneaker-malli, ja PUMA teki hänelle oman version Suedesta, nimeltään ‘Clyde’.

Yhä 80-luvulla Suede-kenkämallin suosio kasvoi, ja sille ei näkynyt loppua – Suede vakiinnutti paikkansa eri piireissä aina skeittaajista breikkaajiin saakka.

PUMA Suede Classics

Old school -tyyliä uusissa väreissä

Alkuperäisen, legendaarisen ulkoasunsa säilyttänyt PUMA Suede on nyt saatavilla monissa eri värisävyissä klassisesta mustasta rohkeaan punaiseen. Valikoimassa on kokoja sekä miehille, naisille että lapsille. Tsekkaa koko PUMA Suede Classic -mallisto täältä ja coppaa omasi!

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus