jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 9.8.2022

Parhaat reput koulun alkuun

Olitpa sitten aloittamassa koulutaipaleen, yliopistossa tai vain uuden repun tarpeessa, on aika valmistautua uuteen kouluvuoteen! Kokosimme tähän postaukseen suosikkimme JD:n reppuvalikoimasta, jotta löytäisit parhaiten sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan mallin. Meiltä shoppailet parhaat reput suosikkimerkeiltä. Kiinnostuitko? Jatka lukemista. 😏

Parhaat reput koulun alkuun

Nike Elemental

Jos haluat erottua joukosta, valitse tämä Niken vaaleanpunainen Elemental-reppu. Repusta löydät kaikki käytännölliset ominaisuudet, joita voit repulta odottaa: tilavassa säilytysosiossa kannat kirjasi ja läppärisi, ja sivujen verkkokankaisissa taskuissa juomapullo on aina lähettyvillä. Käytännöllisyyttä ja tyyliä samassa paketissa!

Niken vaaleanpunainen Elemental-reppu

Jordan Pencil

Jordanin sporttisessa repussa on legendaarinen Jumpman-logo etupuolella. Jos olet aina menossa ja tarvitset kestävän ja tyylikkään, pitkinäkin koulupäivinä mukavan repun, tämä on valintasi. Takaosan pehmustusten ja säädettävien olkahihnojen ansiosta reppu istuu täydellisesti. Repun mukana tulee myös siihen mätsäävä penaali – ensimmäinen koulupäivä voi alkaa!

Jordanin punainen reppu ja penaali

Hoodrich Aspire

Hoodrichin käytännöllisessä mustaharmaassa repussa on tyylikäs muotoilu ja hienoja yksityiskohtia. Etupuoli on viimeistelty painatuksella, jossa on maailmankartta. Tilavan repun sisäpuoli on jaettu useampaan osioon. Sivuista löytyy taskut juomapullolle tai kahdelle, joten jano ei pääse yllättämään koulupäivänä. Jos etsit käytännöllistä ja katu-uskottavaa reppua, valitse Hoodrichin Aspire.

Parhaat reput kouluun, Hoodrich Aspire

The North Face Bozer

The North Facen reppu yhdistää parhaat ominaisuudet klassisesta koulurepusta ja vaellusrepusta. Vedenpitävän materiaalin ansiosta reppu sopii etenkin niille, jotka tykkäävät viettää aikaa luonnossa koulun jälkeen. Repun sisäpuolella on useampia taskuja, joiden avulla pidät tavarasi järjestyksessä olitpa sitten koulussa tai vaeltamassa. Valitse Bozer, jos etsit monikäyttöistä reppua.

The North Facen Bozer-reppu

Under Armour Hustle Lite

Under Armourin kevyessä repussa kannat tavarasi kuivana säässä kuin säässä. Repussa on hyödynnetty Under Armourin Storm-teknologiaa, jonka ansiosta reppu sopii loistavasti ulkokäyttöön. Sisäpuolelta löytyy tasku kannettavalle tietokoneelle. Jos tarvitset reppua muuhunkin käyttöön kuin kouluun tai pyöräilet usein yliopistolle tuulessa ja sateessa, tämä reppu on kuin tehty sinulle.

Under Armourin reppu

adidas Adicolour

adidaksen Adicolour-reppu on klassikko! Tyylikäs musta reppu sopii asuun kuin asuun. Tämä reppu on yksi suosikeistamme, vaikkei siinä olekaan useita erikoisia ominaisuuksia. Kompaktin malliseen ja kevyeen reppuun mahdutat kaikki tärkeimmät tavarasi. Tämä reppu sopii ajatonta ja pelkistettyä reppua etsivälle.

reppujen klassikko adidas adicolour

Uuden repun pääset shoppaamaan täältä. 🎒

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Muoti | 16.6.2023

Kesän trendit

Seuraava kirjoitus