jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Viihde | 10.8.2022

Blockfest 2022 lähestyy – oletko valmis?

Tätä on odotettu – Blockfest palaa kahden vuoden tauon jälkeen! Viime kerran vuonna 2019 järjestetyt hiphop-festarit on loppuunmyyty ennakkoon jo monena aiempana vuonna, emmekä odota tämän vuoden olevan poikkeus! Blockfest on kerännyt vuosien varrella listan nimekkäitä esiintyjiä aina suomalaisista kansainvälisiin – Cheek, Fintelligens, JVG, Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Post Malone ja monet muut.

 

Esiintyjiä Suomesta ja ulkomailta

Kaksi päivää, kolme lavaa ja 45 huomaa esiintyjää – kaikkien odotusten mukaan Blockfest 2022 tulee olemaan menestys. Festarit järjestetään 19–20. elokuuta Tampereen keskustassa Ratinan stadionilla sekä idyllisessä Ratinanniemessä. 

So, who’s playing?? Tämän vuoden esiintyjäkaartin joukosta löytyy tunnettuja kotimaisia artisteja, kuten Evelina, Gettomasa, JVG ja Cledos sekä ulkomaisia nimiä Ruotsista, Kanadasta, Englannista ja Yhdysvalloista, kuten Central Cee, Jack Harlow ja Saint Jhn. Festarien pääesiintyjinä nähdään 50 cent, joka esiintyy perjantaina, ja Lil Uzi Vert, joka valtaa päälavan lauantai-iltana.

Tsekkaa festarien aikataulu kokonaisuudessaan alla.

© Blockfest

Blockfest-tyyli kuntoon

Special event needs a special outfit! Hatusta kenkiin yksityiskohtia myöten mietitty festariasu kruunaa festarin kuin festarin. Mitä siis päälle Blockfestiin? Anna JD:n inspiroida.

Naiset

Matchy matchy! Rento setti on huoleton asuvalinta. New Balancen väljästä T-paidasta ja rennoista shortseissa koostuva setti on täydellinen festariasu. Asun viimeistelee sävysävyyn sopiva lippis. Myös bikinit käyvät festariasusta! Tyylikkäässä kasmirkuvioisessa Supply & Demandin mallissa on kolmionmuotinen yläosa ja korkea yläosa. Heitä päälle rento paita ja kesän kuumin festariasu on valmis! 

Viimeistele bikinityyli väljällä paidalla.

Haluatko hyvännäköisen, mutta rennon asun? Yhdistä yksinkertaisen tyylikäs halterneck-toppi tiukkoihin legginseihin. Viimeistele asu sävyyn sopivilla aurinkolaiseilla ja näyttävillä korvakoruilla. Ei aikaa ylä– ja alaosien yhdistelylle? Valitse festareille tyylikäs tuubimekko. Supply & Demandin luomus on varustettu ruutukuosilla.

Tuubimekko on vaivaton, mutta trendikäs asuvalinta.

Miehet

Kokomusta on aina tyylikäs. The North Facen simppeli T-paita ja farkut saavat särmää isosta hatusta. Jos haluat kokomustan asun sijaan olla festarien väripilkku, valitse väri ja pukeudu siihen päästä varpaisiin – Niken T-paidasta ja shortseista koostuva asu on täydellinen festarisetti!

Tuo festareille väriä Niken setillä.

Festariasusteet ovat asun Ä ja O myös miesten pukeutumisessa. Yhdistä valkoinen T-paita olkalaukkuun, suuriin aurinkolaseihin ja hattuun. Jos haluat taas huolettoman tyylikkään asun, ovat collegepaita ja mätsäävät collegehousut festarien rennoin yhdistelmä.

Viimeistele collegeasu huivilla ja aurinkolaseilla.

Kohta se alkaa taas

Ei enää montaa yötä ennen kuin festarikohina alkaa! Me JD:llä emme malta odottaa, että tapahtuma starttaa ensi viikolla… Ethän missaa blokkeja tänäkään vuonna? 🔥

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Viihde | 16.9.2022

Nike 50 vuotta

Seuraava kirjoitus