jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Sneakerit | 31.3.2022

Ozweego Knit – katse tulevaisuuteen

adidas Originalsin ikoninen Ozweego on malli, josta ei voi saada tarpeekseen. Vain JD:ltä saatava Ozweego Knit on uusin lisäys kenkämallistoon. 

Rohkea sneaker-malli saa inspiraatiota 90-luvun designeista – mukavuudesta tinkimättä. Oletko valmis astumaan Ozweegon maailmaan? Let’s take a look…

adidas ozweego knit
adidas ozweego

Ilmaise itseäsi

Ozweego Knit on mallisto, joka on suunniteltu itseilmaisuun. Sneakerien valinta ei ole ollut näin helppoa vielä koskaan. 

Uutuus on saatavissa miesten sekä naisten ko’oissa. Joustava neulottu päällys istuu sukkamaisen hyvin ja viimeistelee asun kuin asun virtaviivaisen sulavasti. 

Juoksukenkäteknologian inspiroimat kengät on varustettu kengännauhoilla ja ommelluilla silmukoilla, jotka takaavat tyylikkään lopputuloksen. Kantalenkin ansiosta puet ja riisut mallin jalastasi vaivattomasti.

adidaksen kolmikerroksinen pehmusteteknologia takaa maksimaalisen mukavuuden. Paksu EVA-välipohja tuo asuun Y2K-vivahteen, Adiprene- ja Adiprene+-pehmusteet toimivat yhdessä taaten yltiömäisen mukavuuden ja iskunvaimennuksen.

Bree Runway ja Ozweegot
Maya Jama ja Ozweego

 Astu Ozweegon maailmaan

Astu Ozweegon tyylikkääseen maailmaan, jossa voit olla täysin oma itsesi. 

JD-naiset Maya Jama (@mayajama) ja Bree Runway (@breerunway) edustavat jalassaan Ozweego Knit, esittellen ikonista tyyliään ja inspiroivaa yksilöllisyyttään. Ota mallia ja stailaa parisi collegehousujen, leggingsien tai pyöräilyshortsien kanssa rennon tyyliin luomiseksi. Lisää asuun särmää cropatulla topilla tai laidback-vivahde väljällä collegepaidalla. Mitä ikinä päälläsi olikaan, nämä sneakerit tuovat asuusi tyyliä.

Joko huomasit Snapchat-suodattimemme? Valitsetko Mayan vai Breen portaalin? Pastellisävyjä ja unenomainen tunnelma sekä klassiset Ozweego Knit -mallit, joista valita. Suuntaa sovellukseen ja kokeile itse!

Tutustu adidas Originals Ozweego Knit -mallistoon verkkokaupassa ja myymälöissä nyt.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus